דרוש מידע מרכזי שולחן

• הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג מרכזי שולחן יוקרתיים וחדשניים בירושלים, אבל דברים מכובדים באמת?

• הוסף לסימניות
יש ברמת גבעת זאב
מהממים!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההודעה הלא קשורה, אבל אני מחפשת אותך, טלפוניסטית
אפשר כתובת ופרטי התקשרות
ראיתי שהמלצת באשכול אחר על מגהץ של רוונטה, תוכלי לתת בבקשה פרטים?
מגהץ טפאל שלנו התפוצץ ומאז הבגדים הולכים ונערמים...
נשמח מאוד להמלצה מניסיון.
אח"כ אמחק את ההודעה הזו.
תודה

• הוסף לסימניות
יש במכובד דברים משגעים ביותר הם נמצאים ברחוב ברוכים ירושלים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההודעה הלא קשורה, אבל אני מחפשת אותך, טלפוניסטית

ראיתי שהמלצת באשכול אחר על מגהץ של רוונטה, תוכלי לתת בבקשה פרטים?
מגהץ טפאל שלנו התפוצץ ומאז הבגדים הולכים ונערמים...
נשמח מאוד להמלצה מניסיון.
אח"כ אמחק את ההודעה הזו.
תודה
המייל שלי CHANI6165.... אשמח לסייע!

• הוסף לסימניות
המספר של סטריק
0527624482
לקחנו דברים יפייפים
וואו!!! תודה!!!
יש לו הרבה סוגים ושילובים מעציצים עד אקווריום וכו' וכו'
אני מקווה שלא מפריע לו פירסום המספר שלו באתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה