מידע שימושי "מרכז הזול רהיטים" מישהו התנסה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.

אשמח לכל מידע על החנות הנ"ל, הנקראת "מרכז הזול רהיטים".

ראיתי פרסום שלהם, המחירים נראים זולים בצורה חריגה לאיכות שהם טוענים (סנדוויץ' פורמייקה)

מישהו הזמין מהם? התנסה? מרוצה/לא מרוצה?

אשמח למידע

תודה

• הוסף לסימניות
הרהיטים בדירה שלנו (דירה מושכרת) הם ממרכז הזול.
לא הייתי ממליצה למשפחה עם ילדים. בעיקר השולחן והכסאות.
אבל החדר שינה עוד סביר
בקיצור לא רהיטים חזקים במיוחד

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו שם ספה, מחזיקה מצוין כמה שנים (הכיסוי דמוי עור - התקלף - ושמנו כיסוי)
ומיטה בחדר ילדים - מחזיקה שנתיים מצוין.
בהשוואה למיטה השניה שקנינו ברהיטי רפאל (שתיהם סנדוויץ) - היא הרבה יותר כבדה, מה שמקשה לפתוח ולסגור את המיטה.
שתי המיטות - שלישיה - ושל מרכז הזול - יותר גבוהה.

אצלי התאימו מידות לגודל הרצוי ללא תוספת.

• הוסף לסימניות
יש למישהו דיס?
אם כן, בפרטי בבקשה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קנינו מהם ארון דלתות לפני איזה חצי שנה.
דווקא לא רע ויחסית סביר למחיר...

• הוסף לסימניות
קנינו מהם ספה. דמוי עור. בהתחשב במחיר הזול שלה [בערך 1200 ש"ח], היא החזיקה סביר במשך 2-2.5 שנים, ובשנה השלישית היא ממש חלתה, ובסופו של דבר, בערך לאחר 3 שנות עבודה מלאות, היא נפטרה...

אבל לא זה מה שאני באה לומר. אני באה לספר על שירות ואמינות שהיתה להם.
הפתח של הבית שגרנו אז היה צר, והיא השתפשפה בגבה.. שפשוף קצת רציני, שלא הייתי מוכנה "להעביר" על זה.. לאחר שיחת טלפון אחת, קיבלנו ספה אחרת חדשה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הארון שהם מפרסמים עם 4 מגירות
מאד מרוצה הגיע בזמן בדיוק מה שבחרתי
מגוון צבעים לבחירה .
מה שכן המגירות מאד קטנות לעומת העומק של הארון
אבל ראיתי את זה כבר בחנות ועדיין היה לי שווה המחיר
ספה - גם שמעתי מכמה לא מרוצים

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי אצלם ארון 4 דלתות, הייתי ממש מרוצה
אחרי חודשיים הזמנתי שוב ארון, אבל הפעם פישלו ובגדול, לא עמדו בזמנים, חודש אחרי שהבטיחו שהארון יגיע, הוא הגיע ועם מגירה אחת שבורה, בלי הצוקל למטה, ממש אכזבה... המתקין הבטיח לנו שתוך שבוע הוא חוזר עם מגירה תקינה וצוקל אבל עד היום {וזה קרה בחודש חשון} שום דבר לא הגיע, כמה שהתקשרנו ושלחנו מיילים, לא היתה תגובה, איימנו לפנות לשטח הציבורי ברדיו קול חי לא התיחסו אלינו בכלל, ושמעתי בתוכנית הזו ברדיו על הרבה פדיחות שהם עשו...
בקיצור, לעבוד איתם זה רק דרך המזל...😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה