אטרקציה מרכז מבקרים במבה אוסם החדש!

יש שם רק 1 אני צריך לפחות ני צריך עוד אחד לבן שחי כי לאשתי יש שם ואני יחכה בחוץ

איפה מזמינים כרטיסים?

יפה שזה נפתח לך בנטפרי עדיין... ;)

אני רואה שזה בק.גת, זה קצת רחוק אם אזמין אצטרך לשלב ארוחה...
ידוע לכם אם יש במקום גם איזה פארק או פינה לפיקניק לא.ערב ??

יפה שזה נפתח לך בנטפרי עדיין... ;)

אני רואה שזה בק.גת, זה קצת רחוק אם אזמין אצטרך לשלב ארוחה...
ידוע לכם אם יש במקום גם איזה פארק או פינה לפיקניק לא.ערב ??
מי אמר שיש לי נטפרי?

כתוב באתר שמגיעים לתחנת רכבת בקרית גת ומשם יש תחבורה שלהם.

יש עכשיו באתר 2 כרטיסים ליום חמישי

למי שיש למכור 4 כרטיסים לא משנה לאיזה יום (רק לא ב9:00 בבוקר) אשמח מאוד

אולי מישהו יש לו כרטיס אחד למכור למחר ב 15.30 כי אחד יש ואני צריך עוד אחד דחוף

יש אולי למישהו כרטיס מיותר למחר לשעה 11.30, חסר לי כרטיס אחד...
תודה

אם יש למישהו למכור כרטיסים אשמח לפחות ל-5 כרטיסים ואפילו יותר
תודה

לא רציתי לקנות סתם. היה מקודם כרטיסים ליום ג' הבא

אני צריך לדעת כמה רוצים. באיזו שעה ויום לא רלוונטי, והאם מגיעים ברכב או ברכבת
ואעשה השתדלות אם אראה

מעדכנת לתועלת כולם.
אני הזמנתי כרטיסים למחר, למפרע התברר שההינו צריכים כרטיס אחד יותר.
השארתי להם פניה באתר, רשמתי שהזמנתי כרטיסים אך בטעות פספסתי מבקר אחד ושאלתי אם יש אפשרות לרכוש כרטיס נוסף.
לאחר כשעתיים חזרה אלי נציגה נחמדה, והיא הגדילה את הקיבולת של הסיור הרלוונטי וכך יכולתי לרכוש כרטיס נוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה