- הוסף לסימניות
למכירה 6 כרטיסים להיום בשעה 18:30
2 מבוגרים ו4 ילדים
אפשר גם כן אחד מבוגר ושתי ילד?אפשר לקנות 1 מבוגר ו2 ילדים?
2 מבוגרים ו4 ילדים
אפשר גם כן אחד מבוגר ושתי ילד?אפשר לקנות 1 מבוגר ו2 ילדים?
בדיוק הפוךהרשו לי לחלוק.
החלק של הייצור הוא שולי בסיור.
כמעט לא רואים ייצור, אלא בעיקר אריזה.
וזו באמת הסיבה שלדעתי הסיור שם הוא באמת ברמה נמוכה שלא מצדיקה את הטירחה.
אבל למי שרוצה בכל זאת - אז זה שאין ייצור זו לא סיבה לבטל, כי הוא באמת שולי שם.
לא מעונינת תודהיכול להיות שאני רוצה
כמה דקות מעדכנת
נתפס?כרטיס להיום ב12
מי שרוצה
לגילאים יותר קטנים אין מה לחפש שם?אנחנו היינו השבוע.
הגיל שהכי נהנה זה 8-9
הסיור אורך שעה ורבע סה"כ.
הכי מענין זה לראות את הייצור של הבמבה כך שבימים שאין ייצור חבל על הזמן להגיע.
מסקנה אישית שלי: מקום נחמד, אבל לא הייתי משתגעת בשביל זה .
(סה"כ אין בקרית גת שום דבר נוסף מיוחד לעשות)
פנוי?שוב
amazuz780 גימייל
בדיוק!בדיוק הפוך
החלק הכי מענין זה הייצור
חוששים מריגול תעשייתיבדיוק!
זה החלק הכי מעניין, ולמרבה הצער הם לא השכילו להבין את זה, ובסיור כמעט לא רואים את הייצור, אלא את האריזה.
אין שום שאטל מתחנת רכבת היינו שם היום והסתבכנועם האוטובוסאיך זה עובד עם השאטלים?
מתי יש מתחנת רכבת?
המקום לא מזכיר את מה שהיה, הילדים שלי מאוד נהנו אפילו שזה מתאים לרמה של גג גיל 9 מאמינה שילדים שחשופים לטכנולוגיה לא מעניין אותם המקום כל כך, סוג של הפעלות על מסך ענק שיש על הקירות.פעם היינו במרכז מבקרים הישן שלהם
היה ממש חמוד
הילדים מאוד נהנו
היום זה גם מושקע ככה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים