אלף פרצופים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הצגת הכרטיס במצלמה דיגיטלית מספקת אותם?
מחפשת 4 כרטיסים עדיין רלוונטי, אשמח לכל מידע תודה רבהמחפשת 4 כרטיסים לשבוע הבא - אשמח SARI.KAZI1010 GMAIL
מה אומרים מי שכבר היה?הצגת הכרטיס במצלמה דיגיטלית מספקת אותם?
הם צריכים לסרוק את זהמה אומרים מי שכבר היה?
אין לי איך להדפיס וגם לא טלפון חכם
מספיק לצלם את המסך במצלמה?
יש מלא כרטיסים פנויים באתר..מחפשת 4 כרטיסים עדיין רלוונטי, אשמח לכל מידע תודה רבה
הם בעצם סורקים ברקודמה אומרים מי שכבר היה?
אין לי איך להדפיס וגם לא טלפון חכם
מספיק לצלם את המסך במצלמה?
לא נותנים!יש משהו שנתנו לו להיכנס עם ילד בן 3.5?
כמה הם עקשנים עם זה?
ואם אני לא אביא ת"ז?לא נותנים!
בודקים בספח ת.ז.
שמעתי על קבוצה גדולה שהגיעה עם ילדה שבוע לפני יומולדת 4 ולא נתנו לה להיכנס.
לא יתנו לך להיכנס בכלל..ואם אני לא אביא ת"ז?
אני הגעתי אם ילד כמעט בן ארבע אבל גדול במראה(לובש מידה 6)וביקשו ת.ז ולא היה לנו כמובן...בקשו שנשלח בוואצאפ והראנו להם שאנחנו רק עם פלאפון כשר בקיצור זה עבר אכשהו עם הרבה דפיקות לבואם אני לא אביא ת"ז?
רק להבין, יש שעות/ימים שרואים בהם ייצור ויש כאלה שלא? חשוב לי לדעת כי רכשנו כרטיסים ל-19:00בערב, ואם כך אולי כדאי להחליף.בדיוק!
זה החלק הכי מעניין, ולמרבה הצער הם לא השכילו להבין את זה, ובסיור כמעט לא רואים את הייצור, אלא את האריזה.
יש ייצור 24 שעותרק להבין, יש שעות/ימים שרואים בהם ייצור ויש כאלה שלא? חשוב לי לדעת כי רכשנו כרטיסים ל-19:00בערב, ואם כך אולי כדאי להחליף.
ורואים אותו?יש ייצור 24 שעות
כבר אין...יש באתר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים