מרכז מבקרים - תנובה רחובות

• הוסף לסימניות
אם מעניין משהי, יש לי מקומות מיותרים לסיור
ליום חמישי י"א אב בשעה 11:00 בבוקר.

הסיור מתאים מגיל 5 ומעלה, ועולה 18 ש"ח לאחד.

• הוסף לסימניות
לתושבי הדרום- כניסה חינם!

מגיל 5 ומעלה, בהצגת תעודת זהות.

• הוסף לסימניות
איך מגיעים לשם???
ואם אני תושבת הדרום? את מכניסה אותנו חינם בקבוצה שלך????

• הוסף לסימניות
כמה כרטיסים יש לך?
9 יש לך?

• הוסף לסימניות
יש לי שני ילדים אחד בן [כמעט] חמש והשני בן 3 האם זה מתאים להם?
מאיזה גיל צריך לשלם כניסה?
הורה מלוה גם צריך לשלם?
מה יש בסיור וכמה זמן הוא לוקח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1325344:
יש לי שני ילדים אחד בן [כמעט] חמש והשני בן 3 האם זה מתאים להם?
מאיזה גיל צריך לשלם כניסה?
הורה מלוה גם צריך לשלם?
מה יש בסיור וכמה זמן הוא לוקח?

הסיור בתיאום מראש בלבד.

הכניסה מגיל 6 ומעלה בסיורי קבוצות ומגיל 5 ומעלה בסיורי משפחות. מותנה בהצגת ספח תעודת זהות בו מופיעים פרטי הילדים.
הכניסה בתשלום.
התשלום מתבצע ביום הביקור. ניתן לשלם במזומן, המחאה או בכרטיס אשראי.

זמני פעילות:
ימים א'-ה' בין השעות 09:00-16:00 למעט ערבי חג וימי חג.
סיורי משפחות מתקיימים במועדי החופשות של בתי הספר.

איך מגיעים:
כתובת: רח' יצחק פניגר 2 (פינת דרך הים), רחובות.
תחבורה ציבורית: קו 16 מהתחנה המרכזית, רחובות.

נגישות לנכים.

טלפון להזמנות:
08-9444236 שלוחה 2 או 1-800-22-14-22.

צרו קשר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה