דרוש מידע מרכז מסירה הום פארטי - בני ברק

• הוסף לסימניות
הם רוצים מס' מדף + ת.ז. וחתימה
לא מבקשים לראות מס' ת.ז

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדיוק גם לי שלחו לשם את החבילה, לא מבינה מה הקשר, בכלל לא קרוב אלי ובד"כ מגיע לי למחסן החד"פ.

אתם מתכוונים מ.ז?
כן, מס' זהות
תיקנתי

• הוסף לסימניות
בדיוק גם לי שלחו לשם את החבילה, לא מבינה מה הקשר, בכלל לא קרוב אלי ובד"כ מגיע לי למחסן החד"פ.

אתם מתכוונים מ.ז?
גם אלי.
שימו לב לשעות הפתיחה בממ"ס
רק מ-12.00 עד 20.00
הגעתי פעמיים.
ממני כן בקשו ת.ז. בפעם הזו.
פעם קודמת רק מס' מדף ומס' זהות

• הוסף לסימניות
מעניין גם אני קיבלתי לשם, כנראה משהו חדש. (ומסורבל)
זה ברחוב מצדה 6 באזור מגדלי בסר.

• הוסף לסימניות

אתם מתכוונים מ.ז?
כי סגרו באיזור את זול סטוק. ואת סניף הדואר
מחסן חד פעמי מלא חבילות. בקושי קונים שם.. רק לוקחים חבילות. מקווה שלא יתייאש כי זה קרוב לי
פתאום השבוע משהו השתבש בדואר ישראל
חבילה מנקסט הגיעה לביאליק
חבילה אחרת להום פארטי

ב"יש" - יש עדיין מרכז מסירה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה