שואב שוטף מרכז שירות דרימי - כמה זמן לוקח לתקן?

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
יש לנו דרימי H14 מזה 9 חודשים (מדהימים יש לומר),
משהו בניקוי וייבוש עצמי לא עובד טוב. ניקינו את כל החלקים ביסודיות ועדיין אין שיפור.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון,
מהרגע שהכנסתם את המכשיר לתיקון - תוך כמה זמן קיבלתם חזרה?

אם לוקח יותר מידי זמן אני מעדיפה להתמודד עם התקלה, לנקות ולייבש לבד
לא יכולה לדמיין את החיים לתקופה ארוכה בלי זה :-\

מודה לכם מראש על המענה.

• הוסף לסימניות
איפה בבני ברק?
אשמח ממש למידע
זקטקה לתיקון דחוף לדרימי
תודה!!

• הוסף לסימניות
בעטרות לקח חודש +

• הוסף לסימניות
בעטרות לקח חודש +
וואו
אני בדיוק בדרך לשלוח לתיקון שם, שוקלת אם להתחרט...
בטלפון אמרו שייקח עד 14 ימי עבודה, לקח יותר???
יש עוד בעלי ניסיון שיכולים לציין כמה זמן לקח ואיפה, אולי שווה לנסוע רחוק כדי שייקח פחות זמן

• הוסף לסימניות
לנו לקח חודש וחצי.
קיבלנו שירות גרוע ביותר
לא רוצים לתקן כי טוענים שהשתמשנו בנוזל ניקוי לא שלהם (כמובן לא קצף)

• הוסף לסימניות
במעבדה עצמה זה 14 ימי עסקים
ותלוי בתוספת של הובלה הלוך וחזור

התירוץ הקבוע שלהם הוא:לא השתמשתם בחומר שלנו כמעט לכל בעיה

• הוסף לסימניות
לפני 3 שבועות נסחב לי חוט מתכת עבה מתוך החור שמתחת לכלי המים המלוכלכים
המכשיר עובד נהדר
רק נחסם כל הזמן בגלל החוט
מישהו מכיר את הבעיה???

הלכנו למיקסור, טוענים שהפסיקו לקבל
הלכנו למעבדה נוספת טוענים שהמכשיר צריך להיות רשום ברישומים של דרימי. מאיפה יש לי פרטים לרשום??
קניתי את המכשיר לפני שנה, לא אמרו לנו אז כלום!

• הוסף לסימניות
מה זה מיקסור אפשר לשלוח לשם? בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה