דרוש מידע מרכיבים עדשות מגע?

• הוסף לסימניות
האם יש לכם מקום שאתם ממש ממליצים עליו להתאמת עדשות,
מתמחים במידה ובעינים רגישות,
עם אחריות
ובמחיר זול?

(עינית עונים על הקריטריונים חוץ מהאחרון.)
יעזור לי ממש! תודה!

• הוסף לסימניות
האם יש לכם מקום שאתם ממש ממליצים עליו להתאמת עדשות,
מתמחים במידה ובעינים רגישות,
עם אחריות
ובמחיר זול?

(עינית עונים על הקריטריונים חוץ מהאחרון.)
יעזור לי ממש! תודה!
אני עושה בדיקה והתאמת עדשות בעינית
אחרי זה הולכת לחנויות אחרות עם הקופסאות וקונה שם בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
ההתאמה שם עולה כמה מאות לפי מה שהבנתי,
והם נותנים איזשהו החזר ברכישת עדשות דרכם.

• הוסף לסימניות
ההתאמה שם עולה כמה מאות לפי מה שהבנתי,
והם נותנים איזשהו החזר ברכישת עדשות דרכם.
נכון
לא זוכרת את המחיר ששילמתי
שכחתי לציין - שפעם ראשונה אכן קניתי דרכם

• הוסף לסימניות
כנ"ל
שווה להשקיע בפעם הראשונה בהתאמה, אח"כ אפשר לקנות את אותם עדשות במכירות ביתיות זולות

• הוסף לסימניות
הבדיקה עולה 400 ש''ח בעינית ואם קונים אצלם את העדשות הבדיקה חינם.
אני קניתי אצלם עדשות יומיות- הכי סטירילי בריא לעין ונח

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה