דרוש מידע מרכך כביסה מומלץ

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למרכך כביסה שנשאר זמן מה, ולא מתנדף אחרי תליה בצל, או קיפול בארון...
מנסיוני הכביסה יוצאת ריחנית מאד, אבל אחרי הייבוש צריך להתאמץ כדי להריח, ואחרי שזה בארון כמעט לא נותר זכר.
המלצות מהמנוסות בבקשה!

• הוסף לסימניות
מנסיון:
פקק בריח יערת הדבש של בדין+פקק של חלב ודבש של סנו מקסימה
ריח נפלא ואינו נמוג עד לאחר כמה ימים.

• הוסף לסימניות
יערת הדבש של בדין או ורוד בהיר של בדין (לא זוכר ריח), ריח מדהים שנשאר לאורך זמן

• הוסף לסימניות
זה שאלה "קשה"
אני משתמשת ב- מרכך כביסה אקסטרה מרוכז בניחוח סחלבים פראי בדין של 960 מ"ל
ויש לי מכונת כביסה של קונסטרקטה!!
ומגישה את זה
כי גיסתי משתמשת באותו מרכך (במכונת כביסה אחרת..) ולה הבגדים יוצאים ללא ריח
ולי יוצאים עם ריח מהמם והסביבה שלי מריחה אותו גם בזמן הלבישה ...

• הוסף לסימניות
בדין ומקסימה יש להם ריחות שנשארים לאורך זמן, אבל כדי שאת תרגישי את זה את צריכה להחליף מדי פעם ריח אן להחזיק כמה סוגים ביחד ולכל מכונה לשים אחר.

השאלה אם את רוצה ש"את!!" תרגישי
או שבאמת הסביבה תרגיש ויהיה ריח עים

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת את השם של המרכך אך נראה לי שהוא של מקסימה בצבע זהב בקבוק פקק ריח מיוחד היה לי אותו תקופה ארוכה ועכשיו גיוונתי

• הוסף לסימניות
זה ענין של טעם וריח,לא??
יש ריחות שאני לא מסוגלת להריח עד כדי גירוד(היתה לי חברה בכיתה שפשוט לא היתה ברירה ובחוסר נעימות ביקשתי ממנה להחליף מרכך כי גרם לי לגירוד בכל הגוף,עד שעלינו על זה,זה עוד סיפור)

אני אוהבת לגוון לפי המלאי שיש באושר עד:)

• הוסף לסימניות
לדעתי העניין הוא שצריך להחליף מדי פעם ריח
כי אנחנו מתרגלים לריח ואז לא מריחים אותו ומיד שמחליפים מריחים אותו מאד חזק עד שמתרגלים
אני אישית מאד אוהבת את המרככים של מקסימה המרוכזים

• הוסף לסימניות
אני מגוונת בכל פעם משהו אחר, (חברות שונות וריחות שונים)
אבל לפי המלצותיו של הטכנאי שהתקין לי את המכונה אני לא משתמשת במרכך מרוכז,
הוא טען בשעתו שזה הורס את המכונה וסותם אותה,

• הוסף לסימניות
לאחר ניסינות רבים...ואכזבות רבות....
הגעתי למסקנה-
בדין אקסטרא כחול -נשאר לאורך זמן ריח משכר!!!!
כיף להריח את הילדים בבוקר!
ואפילו חוזרים עם ריח טוב.,
לא האמנתי עד שבאמת ניסיתי
וכמובן לא להעמיס על המכונה...

• הוסף לסימניות
המדד שלי למרכך טוב הוא שגם כביסה כהה יוצאת עם ריח נעים.

אני מאוד אוהבת את המרכך של מקסימה ומגוונת בריחות.
אבל האמת שיש באושר עד מרכך שעולה 4.90,
מחברה לא מוכרת מאחורה למטה כתוב "פרסיל"
אני השתמשתי בסגול והוא פשוט מעולה!

• הוסף לסימניות
אצלי בדין מחזיק הכי טוב
הריח עדיין נעים גם כשאני מורידה בגדים מלמעלה / שמיכות צמר וכד'

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את החדשים של מקסימה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה