מרכנתיל - מוכר נמצא בחול

• הוסף לסימניות
העו"ד של המוכר שואל:
בת הזוג של המוכר איתו מצויה איתו בחו"ל באירלנד.
בגלל הבעיות הפוליטיות של אירלנד מול ישראל ותמיכתם בפלסטינים בעת זו, נסגרה הקונסוליה באירלנד בתקופה האחרונה.
אבקש לבדוק מול הבנק למשכנתאות האם יש דרך להחתים את בת זוגו בצורה מקוונת עם אימות שלנו בארץ ו/או פתרון אחר שיציעו.

מרכנתיל אמרו - אין דבר גזה אצלם, שיטוסו לארץ ויחתמו.
אשמח לעיצה ותושיה

• הוסף לסימניות
העו"ד של המוכר שואל:
בת הזוג של המוכר איתו מצויה איתו בחו"ל באירלנד.
בגלל הבעיות הפוליטיות של אירלנד מול ישראל ותמיכתם בפלסטינים בעת זו, נסגרה הקונסוליה באירלנד בתקופה האחרונה.
אבקש לבדוק מול הבנק למשכנתאות האם יש דרך להחתים את בת זוגו בצורה מקוונת עם אימות שלנו בארץ ו/או פתרון אחר שיציעו.

מרכנתיל אמרו - אין דבר גזה אצלם, שיטוסו לארץ ויחתמו.
אשמח לעיצה ותושיה
הייתי לא מזמן בזום של בנק לאומי
ואמרו שם שאפשר להחתים למשכנתא בזום גם לקוחות שבחו"ל

• הוסף לסימניות
הייתי לא מזמן בזום של בנק לאומי
ואמרו שם שאפשר להחתים למשכנתא בזום גם לקוחות שבחו"ל
זה אולי משהו חדש כי היה לי מקרה כזה לפני כשנה ואמרו לי שם שהאפשרות של חתימות בזום זה רק ללקוחות ישראליים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אסור להחתים אדם כשהוא בחו"ל.
הם לא תמיד צריכים לדעת מזה.
אני מתאר לעצמי שהם יכולים להתגבר על זה ופשוט לבקש להפעיל מיקום בטלפון ולשתף מסך...
בכל מקרה אבל חתימות לקוח ישראלי ללקיחת משכנתא בנק לאומי אמרו שזה אפשר בכפוף לכמה התניות...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמדובר על בת זוג שהדירה לא על שמה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שמדובר על בת זוג שהדירה לא על שמה.
אם אני מבין טוב מה הסיפור יכול להיות שהבנק יסתפק בחתימה על טופס ויתור זכויות שבזה תספיק חתימה אצל עורך דין באירלנד ושיישלח במייל לבנק
או שזה מה שכבר הוצע לבנק והבנק לא הסכים
נשמח לשמוע מה יצא בסוף

• הוסף לסימניות
בטפחות יש ממונה לנושא תושבי חו"ל ידידיה ספטר, המספר אינו תח"י כעת, אם יש למישהו יכול לעזור להבנתי

• הוסף לסימניות
זה מה שביקשו מהבנק:
איזה בנק ? לא הבנק למשכנתאות?
לא הסברתם על איזה טופס צריך לחתום, על טופס ויתור זכויות או על משהו אחר?

• הוסף לסימניות
למיטב ידעתי בנק לאומי לא מבקש אישור וויתר בן/בת זוג מוכר שאינו רשום כבעלים בנכס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה