שיתוף מרן מלווה אותי!

• הוסף לסימניות
בתיכון כמו בתיכון את חברה (בד"כ...) של מי שאת מרגישה טוב איתה, טוב לידה,
שאת מעריכה אותה והיא מעריכה אותך...
אני זוכרת גם בתור תלמידת תיכון ויסודי כמה מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל
היה משמעותי בחיים שלנו. כמה טוב היה להרגיש קשורים אליו.

מיום הפטירה - בית הספר לא תפקד קרוב לשבועיים, היה קשה לחזור לשגרה,
על אף שאף אחת מאיתנו לא היתה קשורה אליו משפחתית או שהיתה אצלו פיזית,
עדיין הקשר הזה עמוק ואמיתי, שבא ממקום מאוד פנימי...

קודם כל כדי להתחבר קצת יותר אני ממליצה מאוד להקשיב לקצת סיפורים על הענק שחי בדורנו...

הייתה לי הזכות להיות שותפה, ולמתג את קמפיין ההילולה של המרכז למורשת מרן.
מרכז שפועל להנצחת המורשת על ידי כל כך הרבה פעולות, שיעורים ספרים והרצאות לכל קהלי היעד... מצרפת טעימה :)

מה דעתך? איך מרן מלווה אותך?

קבצים מצורפים

• 57.jpg
    57.jpg
    2.5 MB · צפיות: 37
  • 1361.jpg
    1361.jpg
    3.7 MB · צפיות: 34
  • וואצפ.jpg
    וואצפ.jpg
    3.2 MB · צפיות: 42
  • משאית.jpg
    משאית.jpg
    4.1 MB · צפיות: 38
  • רולאפ.jpg
    3.5 MB · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה