נכתב ע"י welcome;1852548:איני צייר כלל, ואין לי את ההבנה המקצועית על כך, אך אפשר לומר שמייד כשראיתי את הציור התפעלתי מאד, ולא נתקלתי בהרבה ציורים ברמה כזאת, אני אישית הייתי שמח לדעת כמה יעלה לי להשתמש בזה להדפסה אישית על קנווס לביתי, אפשר באישי, תודה.
הייתי משער, שציור הדיוקן עצמו נבנה על תמונה קיימת, נכון?
נכתב ע"י levy;1853667:אני בד"כ מאוד ביקורתית בציורי פרופיל,
אבל הפעם זה פשוט מושלם!!
מצד אחד זה כ"כ הוא, שזה נראה תמונה
ומצד שני זה כ"כ ציורי!
מדהים!!!!!!!
(תוכלי לגלות כמה שעות עבדת על זה?)
נכתב ע"י בתיה G;1853441:מיוחד ביותר!!!!!!
בכל יום חמישי אני עוברת ליד חנות ספרים של אור החיים ומתעמקת שעות בציורים שלך בספרים של אוחיון על גדולי ישראל (וגם של אבישי חן).
אני מכירה בעל פה כמעט כל תג ותג, ועדיין לא שבעה מהביט!
(בטח כל מי שעובר שם מרים גבה על האשה שמתעמקת כל כך בציורים ולא על בכיתוב...)![]()
נכתב ע"י רוצה טוב;1854130:מה עם הציור של הרב שטיינמן?
למה את לא מעלה אותו?
מצטרפת, זה פשוט מושלם!נכתב ע"י סתם;1852525:פעם ראשונה שאני התלהבתי מציור של דמות
מעולה , כל דבר במקום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //