כללי מרענן >>> איך המודעה?

• הוסף לסימניות
כמעט על קו הסיום, למטה אני עוד אמור לשחק... מה אומרים?

• הוסף לסימניות
זה המודעה

קבצים מצורפים

• עור פלסט2.jpg
    עור פלסט2.jpg
    2.2 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
מיוחד מאד (הלוואי עלי לעצב כאלו מודעות בקו נקי ומעניין)
הערות: להוסיף רווח בין מאז לשנה
הייתי מוריד גם את הנקודה בסוף המשפט, לא חייבים ולא צריך

• הוסף לסימניות
התיקים מגרים במיוחד...

• הוסף לסימניות
מודעה בקו יפה מאד!
צדיקים מלאכתם נעשית וכו'...
-עוד לפני שהצעתי להחליף את התיק הכתום כדי שהלימון יבלוט, השתנתה המודעה מאליה...

• הוסף לסימניות
מקסים!
מרענן ומגרה במיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי ר;n4884570:
מודעה בקו יפה מאד!
צדיקים מלאכתם נעשית וכו'...
-עוד לפני שהצעתי להחליף את התיק הכתום כדי שהלימון יבלוט, השתנתה המודעה מאליה...

תודה.

אגב מאחורי הקלעים :)

שיניתי את התמונה של התיק כי פשוט התיק הקודם לא נמצא בחנות, והלקוח לא רוצה "תמונות להמחשה".

ואם כבר חושפים... התוכנית שלי הייתה להציג את הכותרת הנ"ל, כנ"ל. ולהוסיף ארבעה תיקים בצבעים שונים, צהוב, כתום, ורדרד, וכו' ולכתוב תחתיהם, אשכולית מרעננת, תפוז סחוט, לימונדה קיצית... מה שלא יצא לפועל מעומס טקסט.

אבל אולי עוד חזון למועד.

• הוסף לסימניות
נעים ומרענן לעין....

בקטנה הייתי מסיטה את המשפט Summer Collection קצת ימינה כדי שהאות S לא תחתך.

• הוסף לסימניות
איך בא לי...
תיק או מיץ? לא משנה :)

זה מדהים איך לקחת מוצר, והפכת אותו למגרה.
תודה על השיתוף! כיף נורא לראות עבודות עם "טעם"...

• הוסף לסימניות
אביבי ונעים,
לשעתי כדאי להוסיף קצת צל יותר כהה בין התיק לחול(משהו דק מאד)
זה יצור לזה מראה פחות מודבק

• הוסף לסימניות
מדהים
המוטי נאה הזה
כל פעם מפתיע מחדש

אוההההההההו ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה