דרוש מידע מרפאה בעיסוק לילדים בבני ברק

• הוסף לסימניות
בקופת חולים מכבי, אם עברו 4 חודשים מיום פתיחת הבקשה בהתפתחות הילד ועדיין לא קבלתם תור, הם מאשרים ללכת לפרטי, ונותנים החזר חלקי,
אני קבלתי תור לריפוי בעיסוק אחרי חצי שנה, זה לא היה לי מאד דחוף אז העדפתי להמתין מאשר לשלם תוספת של 70-100 ₪ לטיפול * 12 טיפולים.
הגננת של הבת שלי הפנתה אותי לקלינאית תקשורת, ולא רשמה את זה בדוח לגננת שהגשנו לקופ"ח
איך ניתן בכל זאת לקבוע תור? הפניה מרופא ילדים מספיקה? אני לא מצליחה להגיע למידע בנושא.

וגם יש למשהו מושג איך מקדימים תור לרופא התפתחותי?

• הוסף לסימניות
@סטנדר , אני הבאתי הפניה מרופא ילדים,
בקשר לתור לרופא, אני הגשתי בקשה בחודש אוקטובר, וקבלתי תור לחודש דצמבר של השנה הבאה, ז"א שנה וחודשיים המתנה, זה הזוי לחלוטין.

• הוסף לסימניות
@סטנדר , אני הבאתי הפניה מרופא ילדים,
בקשר לתור לרופא, אני הגשתי בקשה בחודש אוקטובר, וקבלתי תור לחודש דצמבר של השנה הבאה, ז"א שנה וחודשיים המתנה, זה הזוי לחלוטין.
תודה,
וקלינאית יאשרו רק אחרי רופא התפתחותי? או שאפשר לנסות לקבוע תור?
אני ממש אובדת עצות, לא מצליחה להשיג את התפתחות הילד.

• הוסף לסימניות
תודה,
וקלינאית יאשרו רק אחרי רופא התפתחותי? או שאפשר לנסות לקבוע תור?
אני ממש אובדת עצות, לא מצליחה להשיג את התפתחות הילד.
הפניה מרופא ילדים זה מצוין, תבקשי שהוא ירשום שדרוש קלינאית.
יעבירו את זה לרופא לבדיקה, ויקבעו תור לאבחון, ובמקביל גם תור לרופא התפתחותי, אין קשר בין 2 התורים.
ותנסי לנדנד להם שיתנו תור לאבחון כמה שיותר מהר,

• הוסף לסימניות
@ארבע
אני מחפשת מרפאה בעיסוק לויסות חושי
יש לך פירטי התקשרות שלי יהודית בורשטיין או אילה שטרנשוס
מי מומלצת?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לפרטי קשר של ריפוי בעיסוק
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות למרפאה בעיסוק המתמחה בקשיים בויסות חושי באזור ירושלים / מודיעין.
תודה!

• הוסף לסימניות
השלוש הן יהודית בורשטיין, אילה שטרנשוס ולאה מרווה
אפשר את הטלפון שלהן?

• הוסף לסימניות
יצא לי לפגוש שלוש נשות מקצוע אלופות ונעימות מאד
לכל אחת מהן יש נישות שבהן מתמחה במיוחד. השאלה מה הצורך של הילד.
השלוש הן יהודית בורשטיין, אילה שטרנשוס ולאה מרווה.
הי,
יש לי מספרים של שתיים מהן ולא מצליחה להשיג אותן, אולי מה שיש לי לא מעודכן
תוכלי בבקשה לשלוח לי את המספרים שיש לך עבור שלושתן?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הי,
יש לי מספרים של שתיים מהן ולא מצליחה להשיג אותן, אולי מה שיש לי לא מעודכן
תוכלי בבקשה לשלוח לי את המספרים שיש לך עבור שלושתן?
תודה רבה!
הי,
באם תצליחי להשיג משהי אשמח לעדכון - אני ג"כ מנסה להשיג כבר הרבה זמן ואין מענה
תודה
רחל

• הוסף לסימניות
יצא לי לפגוש שלוש נשות מקצוע אלופות ונעימות מאד
לכל אחת מהן יש נישות שבהן מתמחה במיוחד. השאלה מה הצורך של הילד.
השלוש הן יהודית בורשטיין, אילה שטרנשוס ולאה מרווה.
אשמח לקבל את המס' של יהודית ולאה
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה