דרוש מידע מרפאות שיניים בירושלים בהסדר עם מאוחדת

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת מידע על מרפאות השיניים של מאוחדת בירושלים (לא משנה איפה),
או על מרפאות פרטיות בהסדר עם הקופה.
אשמח לדעת איפה אפשר לסמוך על מקצועיות הרופאים.
תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני בין המבקשים. מי שמכיר מנסיון קרוב במאוחדת בירושלים רופא שיניים מקצועי לגיל השלישי (לטיפולים רגילים - סתימות, טיפולי שורש וכד', לא שתלים) ויחלוק פה מנסיונו - יבורך.

• הוסף לסימניות
בקניון רמות מול השרוף יש מרפאת שיניים בהסדר עם מאוחדת,
אנחנו ממש מרוצים מהנסיון עם ילדים.

• הוסף לסימניות
ד"ר פאדי זה בהסדר רק לילדים, אני מאוד נהניתי בשביל הילדים
יש גם מגן אברהם צריך לברר בדיוק לגבי הסדר, אני עושה שם טיפולים ונהנית אבל לא בטוח שיש להם הסדרים
יש בהטורים מרפאה של מאוחדת גם שם מאוד נהניתי אבל מחכים שם לתורים כמה חודשים

• הוסף לסימניות
פאדי אכן טיפלתי לילדים, יש סניף בירמיהו ויש ברמת אשכול
הרופאים ערבים ברובם הגדול, פעם זה הרתיע אותי במיוחד, אבל למדתי לבלוע ולהשתמש כשצריך והם נתנו מענה מצוין וזמינות ושרות מושלם
טפלו לי בילד עם טיפול שורש מורכב בשן קבועה במסירות והתאמצו מאד לעזור לנו ולא זרקו אותנו להדסה ומרפאות פרטיות כמו שעשו כל סניפי מאוחדת וניסינו כמה, שלא הראו שום נכונות לסייע באמת.
ימים יגידו אם אכן הטיפול היה טוב ואיכותי, ד"ר פאדי עצמו בדק והפנה לאחד מרופאיו והיה בשטח שם לעזור ופינה תורים דחופים (הוא עצמו מטפל עד גיל 6)

לגדולים יותר טיפלתי במגן אברהם, הם בהסדר והיה בגדוול בסדר
לבנות הקטנות לא נהניתי שם מספיק מהטיפול

• הוסף לסימניות
ד"ר נאדר נמצא ברמות מול השרוף
רופא מומחה לילדים סרבנים,
1693244764397.png

• הוסף לסימניות
למישהו אולי יש המלצה על רופא ילדים טוב להשלמת שן (מאוחדת)
שיוצא בדיוק בצבע מדויק וכו???
אשמח להמלצה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו יודע על מרפאה טובה בהסדר עם מאוחדת בירושלים?
לחידוש טיפול שורש+כתר
או שעדיף ללכת לפרטי?
משמעותי במחיר..
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
ד"ר פאדי ברחוב רוממה רופא מצוין,
שירות מכל הלב מתוך רגישות עמוקה,
מומלץ בחום.

• הוסף לסימניות
למישהו אולי יש המלצה על רופא ילדים טוב להשלמת שן (מאוחדת)
שיוצא בדיוק בצבע מדויק וכו???
אשמח להמלצה
יש רופא במרפאת מאוחדת ברחוב סורוצקין
ע"פ הניסיון שלי יצא מצוין!!!
[כשהוא סיים את הטיפול בהתחלה לא הייתי כ"כ מרוצה, והוא קבע לי תור נוסף בחינם והוציא אותי מרוצה עד הגג]

• הוסף לסימניות
יש רופא במרפאת מאוחדת ברחוב סורוצקין
ע"פ הניסיון שלי יצא מצוין!!!
[כשהוא סיים את הטיפול בהתחלה לא הייתי כ"כ מרוצה, והוא קבע לי תור נוסף בחינם והוציא אותי מרוצה עד הגג]
תודה רבה
מי הרופא?
עובד עם מבוגרים?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה