דרוש מידע מרפאת שיניים "כותרת השן" בירושלים

• הוסף לסימניות
איזה מרפאה פרטית אתם ממליצות ללכת?
שיהיה שרות מעולה ודיוק בזמנים
ד"ר בנק בגבעת שאול מקצועי מאוד גם יקר אבל שווה ממש
שירות מאלף דיוק בזמנים פחות יש שם יחסית עומס וגם שהם עם סבלנות לכל לקוח ולקוח עד הסוף......

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון עם דר וולקון מכותרת השן?
או לחילופין רופאת שיניים אחרת בירושלים

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון עם השיננית שלהם
ציפי
אלופה ממש

• הוסף לסימניות
עם כל ההנחות מהקופות.
המחירים כמעט זהים לרופאי שיניים רגילים

• הוסף לסימניות
אני לא ממליצה
עשו לי שם שתי טיפולי שורש שהגיעו לחידושי טיפול שורש
מה שכן ד"ר אורן לסתימות בלבד! היה נראה בסדר לא מנסיון
עשיתי אצלו רק צילום בסוף החלטתי לא להמשיך שמה
מה בסוף עשית עם חידוש טיפול שורש? יש לי סיפור דומה

• הוסף לסימניות
הלכתי לד"ר בנק בגבעת שאול
יקר מאוד אבל מקצועי מאוד
אם יש בעל אברך מתחשב במחיר...
אני בסוף הלכתי לכותרת השן וזיכו אותי על עקירה+שתל בחצי מחיר, הרופא שעושה (אורן) נראה מקצועי

• הוסף לסימניות
מי מכיר מרפאה מומלצת וטובה לילדים
מתוסכלת ומיואשת ממאוחדת
ניסיתי משהו בהסדר וגם לא הסתדר.

מי שיכול להמליץ על רופאים טובים לילדים מניסיון אשמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה