מרפאת שיניים לובה סלום

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון מעולה איתם בטיפולי שיניים לילדים - מומלץ מאוד!!!!
מה המצב במבוגרים?
יש רופא מומלץ?
איך המחירים?

• הוסף לסימניות
.....

• הוסף לסימניות
בכל זאת??

• הוסף לסימניות
לידיעה:
היה לי נסיון גרוע עם הסניף המרכזי של מאוחדת -רחוב הטורים- בירושלים.
ואילו במרפאה במטרסדורף (אנני זוכר את הכתובת) וגם בלובה סלום היה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם מלוין;1411921:
לידיעה:
היה לי נסיון גרוע עם הסניף המרכזי של מאוחדת -רחוב הטורים- בירושלים.
ואילו במרפאה במטרסדורף (אנני זוכר את הכתובת) וגם בלובה סלום היה בסדר גמור.

יש רופא מסויים מומלץ בלובה סלום?

• הוסף לסימניות
לא היה לי בעיות בלובה סלום אבל אם מדובר בטיפול רציני כדאי לברר יותר.
במאוחדת במטרסדורף - באמצע טיפול שורש של בתי שמתי לב שהרופא לקח כותנה מקופסה והכניס את זה לפיה כדי לספוג הדם, אז הוא חזר עם אותו כלי מלוכלך בדם ותלש עוד כותנה מאותו קופסה כללית. כמובן, שאלתי אותו שזה לא סטרילי, ולא קיבלתי תשובה. ע''פ הוראה של רב פניתי במכתב למשרד הבריאות אבל הם לא הגיבו.
חשוב לדעת, כשמדובר בטיפול חשוב לא ברור שכדאי להשתמש בקופה - לא תמיד החומרים והכלים הם ההכי טובים.

• הוסף לסימניות
יש המלצות על רופא שיניים אחר בירושלים?
שוב, לא מדובר בטיפול לילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה