שיניים מרפאת שיניים מאוחדת ד"ר פאדי ברחוב ירמיהו בירושלים

• הוסף לסימניות
דיס על היחס.
ביצע כתרים לבנים לשיניים קדמיות לבת 4 בצורה מצויינת

• הוסף לסימניות
בס"ד
ד"ר פאדי כשלעצמו, עם גישה מטורפת לילדים וכו'.
אבל, וכאן זה ה'אבל הגדול'.
הוא מקבל רק עד גיל 6 [כלומר, 5 ואחרי שכנוע אפשר לקבל גם עד 6].
כמו"כ, תור אך ורק מינימום שנה קדימה, עם היתכנות די סבירה שיתבטל התור [מה לעשות, קורה..].
בנוסף, היחס, לא הייתי אומר מכבד ואדיב [אם כי אין ממש אנטישמיות לשמה, אבל עדיין...]
גם, יש שם מסך ענק שמראים שם סרטים כל הזמן לילדים, למי שאיכפת מגדרי ההלכה בנושא הטכנולוגיה, עליו לזכור ולשים לב כי המקום דורש שימת לב.
[ומשעשע ביותר לראות איך גברים ונשים בגילאי ה30+ יושבים 'עם הילד' (ולכל אחד יש איזה ילד עמוק בלב...) מרותקים ל'סמי הכבאי' ודומיו... כאילו, מה נסגר??? על זה אתה מבזבז את הזמן איכות שלך עם הילד? על כאלו תאוות אתה לא מצליח להתגבר, על מה כן??]
יש אצלו עוד רופאים/רופאות, ועליהם אני לא רואה שיש התלהבות בציבור.
מי שהולך אליהם, הולך רק בגלל המותג של פאדי, וזה בעצם עיוורון מוחלט.
לקופו"ח יש לפעמים להציע רופאים טובים בהרבה מהצוות שיש אצלו, צריך לבדוק טוב לפני שפוסלים את הקופ"ח.
למאוחדת בירושלים לדוגמה יש להציע רופאים טובים ג"כ.
ואם ללכת על פרטי עם הסדרים וכד' - יש מה לברר ולבדוק על בריאות השן ברחוב עמוס. [לא מביקור שם, אלא מהיכרות עם אנשים שהולכים לשם, מאוד מרוצים, מהמקצועיות, זמינות, יחס ועוד]

• הוסף לסימניות
היה רופא טוב ,,, בהתחלה כדי לצבור קליינטים ולקוחות ,,, מדובר ברופא בוטה, עז פנים, רשע, מתייחס בצורה רעה ומנוולת למי שלא בא לו טוב בעיינים בעיקר דתים וחרדים !
כדאי מאוד להזהר ממנו !!
לא יודע מאיזה גזע הוא [משאיר לבת שלו לעשות עבודת שורשים]
אבל יהודי הוא לא.
חוגג רמדאן.
בקיצור, מקווה שיצאתי מובן, מבלי לכתוב הערה גזענית.

• הוסף לסימניות
מי שהולך אליהם, הולך רק בגלל המותג של פאדי, וזה בעצם עיוורון מוחלט.
לקופו"ח יש לפעמים להציע רופאים טובים בהרבה מהצוות שיש אצלו, צריך לבדוק טוב לפני שפוסלים את הקופ"ח.
למאוחדת בירושלים לדוגמה יש להציע רופאים טובים ג"כ.

אני לא יודע עך מה אתה מדבר, במאוחדת יש (גם) רופאי ילדים סנדלרים ממש, ואין שום כמעט יציבות - מגיע סטאז'ר עושה סטאז' צובר נסיון ואחרי שנתיים הוא נעלם ומגיע רופא חדש, אלה שנשארים זה או בגלל שהם מאוד טובים ונלחמים עליהם = וזה ניכר בהמתנות הארוכות ובסלקציות ("רק מעל גיל 5", או "רק טיפולי שורש"), או שפשוט הם סנדלרים ואין להם לאן ללכת - וזה לכאורה רובם.
ובכלל, לאדם מהשורה כמעט אין כלים לבדוק רופא, יש פוטנציאל של טעויות אבחנה בלי סוף, ויכול להיות שקיבלת עבודה טובה של 4 סתימות מעולות, אבל הם היו מיותרות לגמרי.
וכן להפך, יכול להיות שהייתה עששת שהרופא פיספס, ואתה אומר לעצמך "זה רופא שלא רעב לכסף", וזה בסוף התפתח לשורש...
וגם אחרי האבחנה, זה תחום שדורש המון נסיון של ניהול סיכונים, לא תמיד נכון לקדוח שן שלמה ולהחליש אותה בגלל שאולי ואולי ואולי

ספציפית אצל פאדי, מבחינה מקצועית גם שאר הרופאים טובים, קיבלתי המלצה ממישהו שיודע דבר או שנים בתחום.
לא נכנס כאן לשמות של רופאים
וכמובן לא לוקח שום אחריות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ב
היה רופא טוב ,,, בהתחלה כדי לצבור קליינטים ולקוחות ,,, מדובר ברופא בוטה, עז פנים, רשע, מתייחס בצורה רעה ומנוולת למי שלא בא לו טוב בעיינים בעיקר דתים וחרדים !
כדאי מאוד להזהר ממנו !!
מה זה מתבטא?
האם מקצועית אי אפשר לסמוך עליו?

• הוסף לסימניות
מי היה ה"רופא"? פאדי עמצו או רופא אחר במרפאתו?
להתרחק כמו מאש !!!

הגעתי עם הבחור שלי לעזרה ראשונה בערב פסח, בלית ברירה כי חסדי יצחק לא עבדו.
"הרופא" כיסח את השן בלי שום סיבה, (לדברי 2 הרופאים שמנסים לשקם את הפיגוע).
עברנו כבר 2 טיפולי שיקום, ולפנינו עשיית כתר. 5000 ש"ח לפחות שנשרפו בשל הפזיזות והיהירות שלהם.

כמובן אפס לקיחת אחריות מצידם.

• הוסף לסימניות
רק בגלל זה ''מומלץ בחום'', או בגלל סיבה אחרת?
אני מכיר את נוהל העגלות כבר לפני יותר משנתיים... ויש בזה הגיון מי שהיה שם בעומס.

התנהלות התורים שם בלתי נסבלת וגם הביטולים, אבל האלטרנטיבות זה או רופא 'נהג חדש' של הקופה שעושה טיפולים מיותרים מחוסר מומחיות, או פרטי במליונים, הרופאים שם באמת טובים, גם באבחנה וגם בעבודה.
מי הרופאים הטובים יותר בפארן ? ובירמיהו? (חוץ מפאדי עצמו שמקבל עד גיל 6 + פרוטקציונרים)

• הוסף לסימניות
בירמיהו טפלנו אצל רופאה מצוינת אצלו (ערביה)
הבת שלי עברה כמה רופאים מצוינים במאוחדת ובמגן אברהם
ולא נתנה לטפל בה.
אצלה היא טפלה כבר כמה טיפולי שורש
וכן המסך של סמי הכבאי עוזר
בפרט לילדים שלא חשופים לזה
וכן הרדמה בטעם שוקולד מסטיק וכו'
יחס מצוין ומקצועי.

• הוסף לסימניות
אני גם לא הייתי מרוצה מהיחס.
נתחיל עם זה שהילד יושב עלי אז אני רואה הכל.
מורחים משחה ושניה אח"כ מזריקים הרדמה, בשביל מה המשחה אם לא נותנים לה להשפיע אפילו רגע?
עושים זריקה? תחכו דקה לפני תחילת טיפול ע"מ שההשפעה תחל על מי אתם עובדים?
הילד כל הטיפול שרד כמו ענק, במדידות של הכתר נשבר לו אז התחיל לבכות וקיבל צעקות כאילו הוא בכה כל הטיפול, הלו מדובר על ילד בן 5!
וזה קרה כמה פעמים אצל כמה ילדים, לצערי בקשתי את הצילומים ועברתי למרפאה אחרת לסיום הטיפולים, למרות "סמי הכבאי" הילדים חששו ללכת לרופא...

• הוסף לסימניות
תכלס' ערבים!

הם אומרים שצריך קוביות\סתימה\כתר וזה שטויות(לא היה צריך כלום)
העיקר לקבל כסף....

• הוסף לסימניות
עכשיו בכללית יצאו בפרסום שפתחו לדר פאדי מרפאה ברמות...

• הוסף לסימניות
הלכנו להדסה דרך קופת חולים מאוחדת עם התחייבות
עזרה ראשונה
לעזרה ראשונה יש צורך להגיע עד שעה מסוימת
אם יש להם זמן הם מטפלים באותו יום , תלוי עומס וסוג הטיפול
אם לא קובעים תור לעוד כמה חודשים.
צוות מעולה סטאג'רים אלופים באמת, הם צוות שלם מקצועי
אדיב, כאילו יש להם את כל הזמן בעולם,
גם גז צחוק בטעמים...מקצועי יש מסך
יש אפשרות לטיפול בסטאציה לסרבנים גדולים

החסרונות שמטפלים כל פעם בשן אחת...
מומלץ לבדוק מול קופת החולים לגבי הסדר זה דברים משתנים