דרוש מידע מרפאת שיניים מומלצת בהסדר עם לאומית?

• הוסף לסימניות
יעזור לי מאוד לקבל פרטים על מרפאת שיניים טובה בירושלים בהסדר עם לאומית.

תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
ד"ר מלמן
היינו במרפאה אחרת ברמות, לא רוצה לתאר לך סיפורי זוועה אבל זה היה המצב לילד בן חמש
ועד שכבר טיפלו הסתימה כבר הספיקה ליפול
עד שב"ה הגענו לד"ר מלמן והיחס ממש שמים וארץ

• הוסף לסימניות
ד"ר מלמן
היינו במרפאה אחרת ברמות, לא רוצה לתאר לך סיפורי זוועה אבל זה היה המצב לילד בן חמש
ועד שכבר טיפלו הסתימה כבר הספיקה ליפול
עד שב"ה הגענו לד"ר מלמן והיחס ממש שמים וארץ
תודה רבה!
בדקתי עכשיו ברשת, זו מרפאה באיזור מחנה יהודה?
וכן, איך זמינות התורים שלהם?

אלפי תודות :)

• הוסף לסימניות
גם אני די מרוצה ממלמן, יש זמינות יש רופאים נחמדים
אבל אין לי מידע לגבי המקצועיות שלהם

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרתם מאוד!
ננסה אצל מלמן וקנצוקר, למי יש תור יותר מהיר :)

• הוסף לסימניות
אני מטפלת לילדי אצל ד"ר ג'ימי במרפאת מלמן
הוא מטפל מצוין בילדים בעדינות ובמהירות...
לגבי איכות הטיפול אין לי מידע אבל להערכתי כל הטיפולים במסגרת הקופות הם לא מקצועיים למי שמכיר את המרפאות הפרטיות.
יש גם את דנטלית אבל התורים שם היו לכמה חודשים מראש

• הוסף לסימניות
מחפשת מרפאת שיניים מומלצת בהסדר עם לאומית בבני ברק.

• הוסף לסימניות
מחפשת מרפאת שיניים מומלצת בהסדר עם לאומית בבני ברק.
אנחנו הולכים לאלעד למרפאה של ד"ר קלונטר
די מרוצים, לא היו לנו דברים מסובכים ב"ה סתימות ניקוי אבן וכדו',

יש לו מרפאה גם בב"ב לא מספיק יודעת איך היא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה