מידע שימושי מרפאת שיניים 'מכבים דנט' בחזון דוד מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות או דיס

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ?
(או לא?... - בכתובת: racheli054844 שטרודל גימל נקודה קום)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בערב החגים {תשרי} הייתי חייבת עזרה ראשונה בשיניים, והיחידים שהסכימו לקבל אותי היו מכבים דנט וד"ר נתן הגיע במיוחד מב"ב לטפל בי, מאז אני ממשיכה את הטיפולים אצלו כי פשוט המקצועיות זה שם. והכל הוא מתקתק בשביל לגרום לך כמה שיותר מהר לחייך.
ממליצה מאד ובחום!!!

• הוסף לסימניות
מאד מרוצים.
גם אני וגם בעלי.
אני אישית נהניתי מאד מד"ר אבי.
אבל שתיהם בהחלט מעולים!
ממליצה מאד.
גם ד"ר גבריאל מקצועי ממש גם לטיפולים מסובכים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש למישהו את המספר שלהם?
ואשמח לשמוע על מומחה לטיפולי שורש לילדים.
המומחה היחיד שמקבל מטעם לאומית.

• הוסף לסימניות
אני פחות הייתי מרוצה :(
עמוס להם מידי ואז הם לא משתלטים....

• הוסף לסימניות
שואלת גם, בפרט על טיפול שורש לילד פחדן בן 9, האם הצוות מקצועי ונחמד?
האם כדאי לבקש רופא מסויים לילדים?

• הוסף לסימניות
הייתי ונהניתי הרופאים מצוינים המזכירות מתחלפות ולא תמיד היחס משהוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה