מרפאת שיניים מקצועית במודיעין עילית - המלצות בבקשה!

• הוסף לסימניות
מקצועית, אמינה, זולה, תורים זמינים, מי יכול להמליץ?

• הוסף לסימניות
מקצועית, אמינה, זולה, תורים זמינים, מי יכול להמליץ?
מקצועית, אמינה, תורים זמינים (בד"כ): מרפאת דניאל קליניק בקשר למחיר זה אולי קצת יקר אבל התמורה שווה בהחלט אז אולי זה בעצם לא יקר..?
וכן יש את מרפאת דוקטור כהן אבל אין שם כלל תורים זמינים והמחירים יותר זולים והמקצועיות רבה

• הוסף לסימניות
ד"ר אברהם כהן באבני נזר 6, מקצועי מאד.
תורים לא זמינים בד"כ- בערך חודשיים לחכות. מחירים טיפה יקרים לדעתי אבל שווה את ההשקעה.
08-9740113

• הוסף לסימניות
אין על ד"ר אברהם כהן !!!

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי רק דניאל קליניק!
ד"ר אברהם קרובת משפחה שלי הולכת לשם, יקר קצת, תורים לא זמינים בכלל, אבל המחיר וההמתנה בהחלט שווים.

• הוסף לסימניות
ד"ר מלמן בברכפלד, מומחית וזריזה מאד, מחירים רגילים פלוס מינוס, אבל אין תורים זמינים.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום!!
על דניאל קליניק
מרפאה טובה
תורים זמינים
תמיד עונים
לוקחים אחריות על כל דבררר!!
לאחרונה הייתי שם עקב כאב קטן בשן

הרופא בדק והמליץ לי לא לטפל בינתיים כי הטיפול לא שווה את הרווח...
כמה הוא הרוויח עלי באותו בדיקה וייעוץ כלווום!!!

היה יכול לטפל ואחרי כמה שבועות הייתי חוזרת כצפוי וכו'...

• הוסף לסימניות
ד"ר מלמן בברכפלד, מומחית וזריזה מאד, מחירים רגילים פלוס מינוס, אבל אין תורים זמינים.
המלצתם על מלמן בטלפון אומרים לטיפולים ד"ר קטיה משהי מכירה??? יש עכשיו מלאומית פשוט תודה...
וזה למבוגרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה