- הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שטיפלו במרפאה הנ"ל .
יעזור לי מאד!
בתודה מראש.
יעזור לי מאד!
בתודה מראש.
תמיד טוב ללכת למאוחדתשלום,
יעזור לי מאד!
בתודה מראש.
יותר זול.. כן אבל יותר מקצועי לא בטוחה בכלל.שורה תחתונה יוצא יותר זול ויותר מיקצועי
מתי טיפלתם שם? לאחרונה?אני לקוחה במאוחדת וגרה באשדוד
ונסעתי לירושלים במיוחד בשביל לטפל במגן אברהם
סדרה של יותר מ10 טיפולים . יש שם רופאים מקצועיים ביותר. אני ואחיות שלי טיפלנו שם
יש שם את ד"ר רוזנר שהוא אלוף באסטתיקה.. ועוד רופא רוסי לא זוכרת את שמו
שהוא מספר 1 בטיפולי שורש
אני שמעתי על מלא שהלכו שם תכלס הלכתי לאיזה רופאה שם הייתה ממש נחמדה לא יודעת עם טובה בפועם הפסקתי שם כי לא כל כך נהנתי אז עברתי למאוחדת(אגב יש לי שם זיכוי)יותר זול.. כן אבל יותר מקצועי לא בטוחה בכלל.
מדבור על סדרת טיפולים קצת מורכבת.. לא סתימות וכדו'.
לי נפל סתימה אחרי שנה וחצי גג שנתייםמתי טיפלתם שם? לאחרונה?
עשיתם גם כתרים?
חשוב לי לקבל טיפול מקצועי באמת לטווח של שנים
ולא שעוד כמה זמן יפול הכתר או הסתימה וכו'..
מתי טיפלתם שם? לאחרונה?
עשיתם גם כתרים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים