מרפסת שירות מחדרים או אמבטיה גדולה?

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת בעלות הניסיון והמקצוע.

מה עדיף שיהיה בדירה - אמבטיה סטנדרטית ובנפרד מרפסת שירות גדולה שיוצאת משני חדרי ילדים (אין אפשרות לכנסה ממסדרון/אמבטיה/מטבח וכו') או אמבטיה גדולה מאד עם מקום למכונה + סלי כביסה + חלון לתלייה?

כמובן, העניין הוא שבגלל עמודים וכו' אין שום אפשרות לעשות אמבטיה + מרפסת שירות צמודה, גם בבדיקה מול כמה אדריכלים ומעצבות.

• הוסף לסימניות
זה נראה לי עניין אינדבדואלי.
מצד אחד לא נח מרפסת שירות שאין לה כניסה ממסדרון/אמבטיה/מטבח אלא רק מחדרים. אבל נח מאד מרפסת שירות גדולה.
מצד שני לא נח שהמכונת כביסה באמבטיה. אבל כן נח שהיא סמוכה לחדר האמבטיה.
אבל אצל כל אחד יש את מה שמשמעותי לו יותר ומה שפחות.
נראה לי באופן אישי הייתי מעדיפה את החסרונות של אופציה א' וללכת עליה יותר מאשר את אופציה ב'

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, אופציה ב' הרבה יותר נשמעת.
ממש לא נראה לי נכון שמרפסת שירות תהיה צמודה לחדרי הילדים.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים.

עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
אם המכונת כביסה באמבטיה, נשארת מרפסת שירות כלשהי?

כי יש שימושים חשובים למרפסת כזו שלא יכולים להיות באמבטיה (לאכסן סולם ושואב אבק ומקפיא ובוסטרים מיותרים וכו')
אם יש מחסן בנוסף, אז היום מאד מקובל להכניס את המכונות לאמבטיה ולקבל מרחב גדול. אפשר להכניס את המכונות לארון או ליצור קיר הפרדה בין האמבטיה למכונות וכו'.

תנסי לדמיין את ההתנהלות היומיומית. ילד מתקלח, מה הוא עושה עם הבגדים? מי יהיה בחדרים? כל אחד יקח את המגבת וילך דרך החדר למרפסת? ואם החדר סגור/ ישנים בו ואת רוצה להפעיל מכונה וכן הלאה.

אני הייתי מעדיפה מכונות באמבטיה בתנאי שיש שטח נוסף לשירות, אפילו קטן.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות והעונות. מסייע מאד.

אעדכן בהחלטה בעז"ה...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדעה על עדיפות למכונה באמבטיה,
מרפסת שרות לא אמורה להיות נגישה לילדים וכאשר היא יוצאת מהחדר שלהם- אין לך שליטה על זה.
למרות שגם באמבטיה תיהיה להם גישה למכונות וכו' אבל זה יותר בשליטה.
מה גם שהמעבר אליה לא נוח דרך החדרים, בשעה שכולם ישנים, בשנים עתידיות שכבר יגדלו מעט וירצו פרטיות ושקט...

• הוסף לסימניות
אני רואה שכבר ענו לך בכ"ז הוסיף את דעתי
עדיף מכונות כביסה ומיבש באמבטיה וגם את סלי הכביסה ובתכנן נכון ניתן לסגור אותם בארון
והחדר נשאר יפה ומסודר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה