• הוסף לסימניות
לצורך הכנת קורסי קיץ
יש מישהי ששמעה על הרצאתן של פרי לנדא ואמא שלה?
מתאים לציבור מורות?
ובנוסף, אותה שאלה לגבי דנה שוורצמן.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
על פרי לנדא לא יודעת להגיד לך אני מאמינה שקראת במשפחה של החג את הראיון איתה אז זה לא מה שיעזור לך.
לגבי דנה שוורצמן בהחלט מתאים!!
גם מצחיק גם המון מסר מסודר שנכנס טוב לראש!

• הוסף לסימניות
בלי ספורים שיגרמו לקהל מורות לנוע על הכסאות?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי, אני לא זוכרת מדויק כי שמעתי אותה כבר לפני יותר משנה, אבל הביאו אותה אצלנו לציבור נשים שהכיל גם נשים מבוגרות ונשים יותר סגורות, והיה בסדר גמור מהבחינה הזאת, מה גם שאם תאמרי לה לפני כן את סגנון קהל השומעות היא תתאים את עצמה.
אני בטוחה שלכל קהל היא מתאימה את עצמה, אבל לדעתי היא ממש ממש בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pninap;1586967:
לצורך הכנת קורסי קיץ
יש מישהי ששמעה על הרצאתן של פרי לנדא ואמא שלה?
מתאים לציבור מורות?
ובנוסף, אותה שאלה לגבי דנה שוורצמן.
בתודה מראש.

הייתי מציעה לך לשמוע את פרי לנדא, [לא שמעתי]
בהחלט יכול להתאים למורות/אמהות
דנה שוורצמן, מיוחדת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1586971:
על פרי לנדא לא יודעת להגיד לך אני מאמינה שקראת במשפחה של החג את הראיון איתה אז זה לא מה שיעזור לך.
למישהו יש סריקה של זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
שמעתי וראיתי את פרי לנדאו ואימה בהופעה לפני נשות לב לאחים. זה היה מאלף ומרגש עד דמעות וגם בעל מסרים התנהגותיים וחברתיים. בהחלט מתאים מאד לציבור מורות.

• הוסף לסימניות
דנה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
למי יש מייל של דנה?

• הוסף לסימניות
עונה לך באישי

• הוסף לסימניות
את מחפשת רק ספורי חיים של בעלות תשובה?
או שמענינים אותך דברים נוספים?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות סריקה של הכתבה שהיתה במשפחה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה