דיון מרק בתוך לחם

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מיוחד ללחם שבפנים אני אוהבת לשים מרק.
המתכון הוא מקמח מלא
אין לי עכשיו
אפשרי להכין גם מקמח רגיל?

• הוסף לסימניות
סתם הערת ביניים, מי שיקבל, שיהא זה שכרי.
הלכתית, אסור להכין את הלחם רק לשם כלי קיבול. אלא, יש לאכול את הלחם-הצלחת. אחרת זה בת תשחית גמור, וביזוי אוכלים.

• הוסף לסימניות
הנה ה"סיר" מרק שעשיתי לפני שנתיים, כמעט כולם אכלו את הלחמניה,
המרק הוא מרק אפונה

Screenshot_20211004-205551_Photos.jpg

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מיוחד ללחם שבפנים אני אוהבת לשים מרק.
המתכון הוא מקמח מלא
אין לי עכשיו
אפשרי להכין גם מקמח רגיל?
וואי , אמא שלי אוהבת את זה....עם מרק עגבניות....
פעם היה את זה במסעדה של איקאה
יש מצב למתכון???
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה כמו מתכון של בצק חלות,
אבל המרק לא מרטיב את הלחם מבפנים?

• הוסף לסימניות
סתם הערת ביניים, מי שיקבל, שיהא זה שכרי.
הלכתית, אסור להכין את הלחם רק לשם כלי קיבול. אלא, יש לאכול את הלחם-הצלחת. אחרת זה בת תשחית גמור, וביזוי אוכלים.
נכון מאוד.
הכינו פעם אצלינו ואבא שלי כעס ממש, הקפיד לאכול את הלחם שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה