מרקים מרק גריסים ופטריות משימורים האם טוב בהקפאה?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת.ומה מסמיך במקום אבקות מרק? ובמקום קורנפלור ? מישהי ניסתה עם קוואקר?ומה עוד נותן טעם למרק במקום אבקת מרק תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני מקפיאה וזה בסדר
יש מצב שהגריסים מתנפחים ומתרככים עוד קצת, לא זכור לי משהו מיוחד מעבר לזה

• הוסף לסימניות
טוב בהקפאה

אני מכינה משהו כזה-
2 בצל
סלרי ופטרוזיליה טחונה בערך 2 כפות
קולורבי מגורר
1/3 כוס גריסים
1 קופסת שימורים פטריות קצוצות גס
מלח
פלפל שחור
כפית דבש
כפית רוטב סויה

מייבשת את הפטריות הקצוצות על אש בינונית, מוסיפה את הבצל ושמן, מטגנת להזהבה
מוסיפה את שאר החומרים ומים עד למעלה (קצת יותר מליטר מים)
מבשלת על אש גבוהה עד שהמים יורדים לחצי מהגובה, מוסיפה מים מביאה להרתחה נוספת ומבשלת על אש נמוכה- אבל לא הכי קטן, לעוד 20 דק'.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה יהיה טוב גם בלי דבש
אבל יש תחליף סוכר שמותר לך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה עוד נותן טעם למרק במקום אבקת מרק
בתחילת הבישול לטגן בצל גזר וסלרי על אש בינונית עד נמוכה
התהליך הזה מוציא טעם טוב למרק
כדאי ם להוסיף את המלח בהתחלה זה מעצים את הטעם
יש גם אבקת סלרי מוסיף טעם טוב
ואצלי משמש כתחליף אבקת מרק בריא
כזה דבר-
1752679327235.png

• הוסף לסימניות
לגבי הסמכה, הגריסים מסמיכים את המרק.
לגבי טעם, במתכונים ב10 דקות יש תחליף נחמד שאני משתמשת בו כסדר לא. מרק עוף.
אל טעם של א. מרק אבל נחמד בהחלט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה