מרק חלבי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות ומתכונים מדויקים (חוץ ממרק בצל) - דחוף להיום

• הוסף לסימניות
מרק אורז מתוק מענין?

• הוסף לסימניות
מרק תפו"א עם גבינה מלוחה מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
אורז מתוק אני מכירה אשמח לשמוע משהו אחר.
סיפי - אשמח שמוע.

• הוסף לסימניות
מתכון מצוין מהאתר של ניקי ב.:

מצרכים:
50 ג' חמאה
בצל גדול קצוץ
2 כפות גדושות קמח
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
5 כוסות מים
שמנת לבישול
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
אגוז מוסקט
2 כפות א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

אופן ההכנה:
1. לצקת שמן שיכסה את התחתית להוסיף את החמאה ולהמיס להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף להוסיף את הקמח ולערבב לרביכה אחידה.

2. להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות ולהוסיף את המים ולהרתיח להוסיף פטרוזיליה תבלינים להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 20 דקות ולהוסיף את השמנת לבדוק טעמים.

הערות:
במידה וסמיך מידי להוסיף עוד נוזלים

• הוסף לסימניות
מרק אורז מתוק?
מעניין אותי מאוד מאוד!
מי שיכולה להעלות מתכון מוצלח אוד לה מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;995917:
מרק אורז מתוק?
מעניין אותי מאוד מאוד!
מי שיכולה להעלות מתכון מוצלח אוד לה מאוד!

פשוט מאד.
מבשלים אורז לבן כרגיל (עם מעט מאד מלח)
כשמוכן מוסיפים חלב עד שיכסה היטב את האורז וסוכר לפי הטעם.
מרתיחים ו-- לצלחת.
אפשר להוסיף קינמון או קובית שוקולד מריר.

בתאבון
חני

• הוסף לסימניות
כן חני, מעניין.....

• הוסף לסימניות
מרק מעולה מהאתר של ניקי

עשינו כמה פעמים ויצא מוצלח.. מלבד זה יש שם עוד מתכונים טובים מאוד ובטח תמצאי משהו שמתאים לך

מרק קל וטעים מתאים למזג האויר החורפי (איזה חורף ?)שלא תגידו שאני מתעלמת מבקשות בזמן האחרון המייל שלי היה מלא בהודעות בסיגנון "ניקי אני לא מוצאת מרק תירס באתר" " תוכלי לעלות מרק תירס" אז שמעתי והפנמתי ויאללה תהנו מהמרק לפחות כמו שאנחנו נהננו.​
מרק תירס

מצרכים:

בצל גדול קצוץ
כרישה חצויה ופרוסה
50 ג' חמאה
3 – 4 כפות שמן
2 קופסאות גרעיני תירס מתוק
(550 ג' כל אחת משקל ברוטו)
כף שטוחה קורנפלור
חצי כוס מים קרים
2 כוסות מים
כף גדושה א. מרק
פלפל לבן
מלח​
עירית קצוצה לעיטור
קוביות גבינה צהובה
אופן ההכנה:

1. להמיס את החמאה, להוסיף את השמן, להוסיף את הבצלים ולטגן עד שהם משקיפים כשתי דקות. להוסיף את התירס כולל הנוזלים והמים.​
2. לערבב את הקונפלור והמים קרים עד שהוא נמס לגמרי ולהוסיף לסיר תוך כדי עירבוב, להרתיח ולתבל, להנמיך את האש לבינונית ולבשל כ 15 דקות.
3. לטחון את המרק למרקם גס ולהחזיר לסיר. במידה וסמיך מידי להוסיף עוד מים, לתקן תיבול במידת הצורך.
4. להגיש בצלחות מרק, מעל לפזר עירית וגבינה צהובה
מרק-תירס1.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה