עזרה מרק חם לליל ב' דראש השנה

• הוסף לסימניות
אני מחפש עצה שהמרק יהיה חם בלילה השנייה של ראש השנה.
הרי אסור להכין את המרק על הפלטה לפני צאת הכוכבים של יום א' (ולא כמו שהרבה טועים ונכשלים בזה מחוסר ידיעה, ויש מקרים שזה אף אוסר את האוכל באכילה). לכן אני מחפש עצה שיספיק לרתוח על פלטה (לא גז, בלעך ועוד) מצאת הכוכבים עד שאוכלים את המרק (שזה בערך שעה עד שעה וחצי).
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
הרי אסור להכין את המרק על הפלטה לפני צאת הכוכבים של יום א' (ולא כמו שהרבה טועים ונכשלים בזה מחוסר ידיעה, ויש מקרים שזה אף אוסר את האוכל באכילה). לכן אני מחפש עצה שיספיק לרתוח על פלטה (לא גז, בלעך ועוד) מצאת הכוכבים עד שאוכלים את המרק (שזה בערך שעה עד שעה וחצי).
תודה לכל העוזרים.
זאת באמת בעיה,
אנחנו בשנים האחרונות מעבירים את התכולה של הסיר לתבנית חד פעמית (מתחממת יותר מהר)

• הוסף לסימניות
לחלק לשני סירים קטנים

• הוסף לסימניות
לוותר על המרק ;)

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים.
יש שתי אופציות:
האחת, לותר על המרק בלילה השני, בלאו הכי עדיין מלאים מסעודת הבוקר שנאכלה בשעות אחה"צ.
השניה, לאחר מעט את הסעודה, היות ואנשים בד"כ לא רעבים כ"כ מהסיבה המנויה לעיל.
כוח"ט

• הוסף לסימניות
אפשר להעביר את המרק לסיר שטוח (נראה שסיר נתחמם מהר יותר מתבנית). כמו-כן, אפשר להדליק להבת גז מאש קיימת. המרק יתחמם מהר יותר מאשר על הפלטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה