מרק עם קרוטונים-לפסח

• הוסף לסימניות
אל תבקשו את המתכון-כי אין לי

קבצים מצורפים

• DSC_3208.png
    DSC_3208.png
    KB 134.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נייס

שוב קומפוזציה בעייתית,
יש לי כאן עיגול חתוך שהוא הנושא זה שהוא חתוך זה מצוין.
ועכשיו חסרה רק השלמה קטנה כדי לתת באלנס
הריבועיות של הכלי תוקעת לי את כל הזרימה, היית צריכה לתת כלי עגול.
זה שהקוים בעץ ישרים זה גם קצת מפריע, אבל זה עובר.

• הוסף לסימניות
- לטעמי, צלחת המרק קרופה מדי.

- זוית הצילום לא בדיוק במקביל למנה, ולכן החלק הקדמי של המנה לא בחדות. כשמצלמים מזווית כזאת, חשוב מאוד להקפיד על זווית של 90 מעלות.

• הוסף לסימניות
מה שאמרו
ועדיין יופי של התקדמות

• הוסף לסימניות
הצבעים והתאורה יפים! סגנון נקי ויפה
ואת השאר אמרו

• הוסף לסימניות
כל הכבוד את הולכת בדרך טובה!

מציק לי בעין שיש 2 משטחים ב2 טקסטורות שונות
(זה השיש אחרי הדיקט?)

• הוסף לסימניות
לא שיש, קרש אחר שצבוע ב"שפריצים"

• הוסף לסימניות
אפשר נתונים [עוצמת פלאש-צמצם].
תודה.

• הוסף לסימניות
פלש-עוצמה הכי נמוכה זה לא פלש ידני.

צמצם 3.5

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1978571:
פלש-עוצמה הכי נמוכה זה לא פלש ידני.

צמצם 3.5
F3.5 זה צמצם גדול מדי לצילום בזווית כזאת, יש כאן כמה מישורים. לא היית רוצה לראות את הקרוטונים ברור יותר?

• הוסף לסימניות
היה עדיף לבחור קרוטונים פחות שרופים.
אבל זה לא קשור אליך.

• הוסף לסימניות
בכוונה, כדי לתת תחושה של קרוטונים אמיתיים, למרות שהם פסחיים.

• הוסף לסימניות
לדעתי גם הקרוטונים זה בכלל תפוחי אדמה :D

• הוסף לסימניות
ניחוש מעולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה