מרשם אוכלוסין

• הוסף לסימניות
יש צורה לדעת שמות וכתובות של אנשים בגיל מסוים?
תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו פרץ פעם את המאגר של משרד הפנים, והפיץ את זה כתוכנה בשם "אגרון". מעודכן ל 2006.
זה לא חוקי, בעיקרון, אבל זה מסתובב בעולם.

דרך חוקית אין, ככל הידוע לי.

• הוסף לסימניות
לכולם יש אגרון..
אבל יש משהו כבר יותר מעודכן שקשה יותר להשגה

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על משהו יותר מעודכן מה שכן ידוע שמישהו הוציא גירסה מבוססת אקסס וקרא לה גירסת 2007 אפילו שבפועל הנתונים היו אולי יותר ישנים מהאגרון 2006

• הוסף לסימניות
היתה גרסת 2009 המאגר נפרץ בערך כל בחירות לפי מה שהבנתי
התחילו להפיץ את אגרון 2009 בנט ואז המשטרה הורידה את האתר ועצרה את בעליו (כאילו שהוא פרץ שכלים) מאז קשה מאוד להשיג את זה בנט אבל לא משהו בלתי אפשרי
עד כאן הנתונים היבשים

שאלה כעוסה מאוד שיש לי
מי נתן לכם רשות להחזיק את הפרטים האישיים שלי ושל כל אחד פה ועוד לחטט בהם???
לעזור למישהו שצריך את המאגר הזה זה לא חסד זה הרבה הרבה לשון הרע
מה שמניע אתכם מלהציץ לתוך הבית של השני זה רק זה שהוא או מישהו אחר יראה אתכם?? אם זה דרך הבית בלי שאף אחד ידע זה לא נחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;635096:
שאלה כעוסה מאוד שיש לי
מה שמניע אתכם מלהציץ לתוך הבית של השני זה רק זה שהוא או מישהו אחר יראה אתכם?? אם זה דרך הבית בלי שאף אחד ידע זה לא נחשב?

את השאלה הכעוסה הזו שואלים רבים וטובים, ובצדק...
מה התשובה?
העולם המודרני, האח הגדול... :(

• הוסף לסימניות
הנושא הזה הוא לא חוקי, ובבקשה לא לבקש בעניין זה, תודה!

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד שאני שמתעסק המון בתחםו התוכנות, תיכנות וטכנאות מעולם לא נפגשתי במישהו שמחזיק בתוכנת מנהל אוכלוסין 2009 רק תמיד כל אחד אומר שלגיסו יש חבר או שלבן דוד שלו יש את זה, וכמובן שזה עם תמונות (מה שלגמרי לא מסתבר כי עם תמונות זה אמור לשקול כמה מאות ג'יגה אם עכשיו זה שוקל 2 גיגה בערך תמונה אפילו באיכות נמוכה ביותר צורכת פי 10 משורת מידע של אדם)

• הוסף לסימניות
כנראה שלמרבה החסד בינתיים מדובר בשמועות.
זה מה שמצפה לנו בעתיד? תמונות? ומה אח"כ? גובה המשכורת ודיווח למס הכנסה?
תנועות עו"ש? תיק רפואי?

• הוסף לסימניות
מה שמצפה בשלב הבא או ליתר דיוק בתוכנה הבאה שתפרץ זה טביעת אצבע של כל אחד וכל זה תודות לאיזה שר מסויים שרוצה לעשות תעודה ביומטרית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;635302:
כנראה שלמרבה החסד בינתיים מדובר בשמועות.
זה מה שמצפה לנו בעתיד? תמונות? ומה אח"כ? גובה המשכורת ודיווח למס הכנסה?
תנועות עו"ש? תיק רפואי?

שמעתי שגם עכשיו כבר אפשר למצוא שם חומר אטרקטיבי למשועממים מחפשי סנסציות. לא פגשתי בתכנה, אבל הבנתי שמהצלבות שעושים מגיעים למידע מכל מיני סוגים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;635308:
מה שמצפה בשלב הבא או ליתר דיוק בתוכנה הבאה שתפרץ זה טביעת אצבע של כל אחד וכל זה תודות לאיזה שר מסויים שרוצה לעשות תעודה ביומטרית
המצב הוא שכבר חבל גם לכעוס,
הפרטים המלאים שלך חייבים להיות מאוכסנים במקום מסוים,
והרמה של האקרים עולה מיום ליום,
(אם אתה זוכר ישראל החדירה בזמנו איזה וירוס או רוגלות לאירן.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;635096:
היתה גרסת 2009 המאגר נפרץ בערך כל בחירות לפי מה שהבנתי
התחילו להפיץ את אגרון 2009 בנט ואז המשטרה הורידה את האתר ועצרה את בעליו (כאילו שהוא פרץ שכלים) מאז קשה מאוד להשיג את זה בנט אבל לא משהו בלתי אפשרי
עד כאן הנתונים היבשים

שאלה כעוסה מאוד שיש לי
צודק מאד גם אני לא רוצה שפרטי יסתובבו....
מדובר בפרסומת לגיל מסוים ורציתי לדעת איך אפשר לדעת מי בגיל הזה ולא ח"ו משהוא אישי.
כשבני נהיה בן 3 התקשרו אלי מארגון צדקה לתרום. מאיפה הם ידעו שהוא נהיה בן 3?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;635126:
הנושא הזה הוא לא חוקי, ובבקשה לא לבקש בעניין זה, תודה!

סליחה!
לא התכוונתי לעשות משהו נגד החוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;635346:
צודק מאד גם אני לא רוצה שפרטי יסתובבו....
מדובר בפרסומת לגיל מסוים ורציתי לדעת איך אפשר לדעת מי בגיל הזה ולא ח"ו משהוא אישי.
כשבני נהיה בן 3 התקשרו אלי מארגון צדקה לתרום. מאיפה הם ידעו שהוא נהיה בן 3?

כדי לקבל מארזי שי בבית החולים, צריך לתת את כל הפרטים הרלוונטיים לחברות ש"תורמות" את המוצרים. זו דוגמא לאחת מן הדרכים, החוקיות לגמרי, להקים מאגר קליינטים אפשריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה