מרשם לכאפקייק

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש?
ויזכה לשמח מאד את ילדי.
תודה!

• הוסף לסימניות
אני עושה מתכון של עוגת שוקולד רגילה, ואז שמה במנגטים
ונותנת לילדים קערית עם שוקולד מומס וקערית עם סוכריות ועדשים
הם טובלים בשוקולד ואז בסוכריות...
ומאושרים עד הגג...:D

• הוסף לסימניות
2 C. floor
1¼ C. Sugar
4 Eggs
1½ tsp. Backing Powder
6 tbsp. Cocoa
½ tsp. Salt
1 tsp. Backing Soda
3/4 c. Oil
1 Van. Sugar
1 c. Cold Water

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על רעיון מאד מוצל ואולי יש לךמשוה פה מתכון:
קוניפ גביעי גלידה קטנים (עם תחתית, לא משוננים) ואופים בפנים עוגה. זה מנתנפח כמו קאפקייק ויוצא כמן גלידה חמה כמובן עם שוקולד וקרמים וסוכריות מלמעלה.
זה רעיון מאד מוצלח.

• הוסף לסימניות
אכן יוצא מוצלח - מנסיון.
כל מרשם מתאים, רק שצריך לדאוג שלא יגלוש מידי.

• הוסף לסימניות
וגם צריך לאוכלם די סמוך להכנה. גם מנסיון...[העוגה מרטיבה את הוופל ואז זה לא טעים.]

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!
התכוונתי למרשם של הכאפקייק הפשוט- עם השוקולדצ'יפס.
אני אוהבת את הכאפקייק הנ"ל כשהם לחים ועסיסיים.
לכן אשמח עם מרשם מפורט, כולל זמן אפיה והכל.
אה... ובעברית אם אפשר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;686153:
אני שמעתי על רעיון מאד מוצל ואולי יש לךמשוה פה מתכון:
קוניפ גביעי גלידה קטנים (עם תחתית, לא משוננים) ואופים בפנים עוגה. זה מנתנפח כמו קאפקייק ויוצא כמן גלידה חמה כמובן עם שוקולד וקרמים וסוכריות מלמעלה.
זה רעיון מאד מוצלח.

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=686262&postcount=3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה