מידע שימושי משאבה לניפוח בלונים בבני ברק

• הוסף לסימניות
דרושה לי משאבה חשמלית לניפוח בלונים, להיום:rolleyes: או למחר מוקדם בבוקר בבני ברק.

מכירים מישהו שיוכל להשאיל/להשכיר לי?
חסד עצום! (למטרה התנדבותית)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר אינהלציה להשאיל לך
הוא מצוין גם לניפוח בלונים (מנסיון :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1750598:
יש לי מכשיר אינהלציה להשאיל לך
הוא מצוין גם לניפוח בלונים (מנסיון :) )

השגתי אינהלציה, אבל זה עובד מאוד מאוד לאט.
ויש לי כמות גדולה של בלונים לנפח.

תודה רבה בכל אופן!:):):)

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
למחר מוקדם בבוקר.
עם האינהלציה זה לוקח לי ממש המון זמן:(

• הוסף לסימניות
אז קחי 2 מכשירים...

• הוסף לסימניות
דרושה לי משאבה חשמלית לניפוח בלונים, להיום:rolleyes: או למחר מוקדם בבוקר בבני ברק.

מכירים מישהו שיוכל להשאיל/להשכיר לי?
חסד עצום! (למטרה התנדבותית)
תודה רבה!
הי, אני גם צריכה? מצאת משהו כזה אולי?
מישהי פה מכירה?
ומכשיר אינהלציה- זה ממש ממש איטי?

• הוסף לסימניות
אני ניפחתי מזמן עם אינהלציה וזה היה מצוין , לא זכור לי שהיה איטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה