נכתב ע"י ckuh;572244:יש לי ניסיון עם:
מדלה לקטינה (נחשבת לטובה ביותר ומומלצת לאימהות לפגים וכו')
מדלה מיני אלקטריק
ספקטרה
אמדה
המיני אלקטריק לא מאוד חזקה, אבל הכי קומפקטית.
הספקטרה שאני השתמשתי היתה מהדגמים הישנים (אז השגתי מיד שרה, היה בכל סניף) והיתה נוראה ואיומה - גם לא שאבה מוצלח וגם הכאיבה מאוד. אבל אמרו לי שיש עכשיו דגם חדש מוצלח יותר.
הלקטינה מאוד חזקה, ושאבה טוב מאוד. אבל אחרי השאיבה ההרגשה לא היתה נעימה. והיא גם בכלל לא קומפקטית.
האמדה מכולם היתה הכי מוצלחת. היא היתה הכי קרובה למשאבה שאני אהבתי - האוונט הידנית.
לא בדקתי את האוונט החשמלית, אבל אם היא כמו אחותה הידנית אז היא הכי מומלצת.
(יש למדלה גם דגם בשם פמפ אין סטייל שאומרים שהיא מאוד טובה, מנוע די חזק ועובדת גם על בטריות. לא יודעת למה, אבל יועצות ההנקה אמרו שהיא פחות טובה מלקטינה)
אבל נראה לי, מאחר וזה משתנה מאחת לשניה ולא כל מה שטוב לאחת טוב לאחרת - שכדאי לבדוק (בהשאלה או בהשכרה) לפני שקונים סתם, ולא להסתמך רק על המלצות.
נכתב ע"י ליקי;572373:ואני הייתי ממליצה לך לבדוק בכלל אם מתאים לך הרעיון!
אני קניתי והשתמשתי בזה פעם אחת! וזהו.
לא התחברתי לזה וזהו.
בהצלחה.
שיהיה לך במזל טוב!
נכתב ע"י אסנת לוי;572238:מיני אלקטריק של מדלה-דרך קופת חולים כללית,בסה"כ 250-תותחית,
ניסית הרבה...ושאבתי(רק שאיבה!!)במשך כמעט חמישה חודשים...ועדיין היא מעולה..וקטנה,ניכנסת לתיק בקלות,
נכתב ע"י זוהר טל;572379:בדיוק היום אמרה לי מישהי שיש לה גמ"ח, שהמיני אלטריק אחרי כמה פעמים המנוע מפסיק לעבוד, והיא שמעה את זה מכמה נשים.
מה את מתכוונת שאת מציינת - רק שאיבה?
נשמע מעניין. איפה קנית?נכתב ע"י נני5;575188:את יכולה לצחוק, אבל אני קניתי משאבה ידנית של אריסטוקרט ב 30 ש"ח, והיא מצויינת.
לקחתי איתי לעבודה, היא קומפקטית, ושואבת מהר [כ-5 דקות].
ולא... אני לא מוצפת....! שווה לנסות לפני שקונים משהו יקר.
נכתב ע"י מי;575343:בנות, זה לא פורום פתוח רק לנשים....
איכשהו, זה לא לעניין.
ביטאת את המחשבה שלי.נכתב ע"י מי;575343:בנות, זה לא פורום פתוח רק לנשים....
איכשהו, זה לא לעניין.
יש מספיק פורומים כאלו...נכתב ע"י חלום;575368:ביטאת את המחשבה שלי.
ואגב, חברות, זה לא הנושא היחיד שעולה כאן ולא בדיוק מתאים לכולם (גם אם מתאים לכולן...) אם נוכל לפתוח פורום פרטי של "אישה את רעותה" זה יהיה נחמד יותר, לא כך?
???נכתב ע"י ליקי;575372:יש מספיק פורומים כאלו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים