זה מאד זול!!! יש לי אותה כבר 9 חודשים והיא מעולה .הי,
יש כאן מישהי שרוצה לקנות זוגי ולהתחלק?
יש במוצצים מבצעים על ביאמבה עכשיו,
עולה 792 ש"ח זוגי.
אשמח שתגיבי M0583266591
כן, כתבתי לך.הי,
יש כאן מישהי שרוצה לקנות זוגי ולהתחלק?
יש במוצצים מבצעים על ביאמבה עכשיו,
עולה 792 ש"ח זוגי.
אשמח שתגיבי M0583266591
איפה אפשר לקנות את זה בכזה מחיר?, זה הדגם הזה?יש את הדגם החדש נראה לי קוראים לו פאמפ אפ קניתי בודד 390 בלי מבצע יש גם גירוי ואוטומטי יש בסיס שיוכל לעמוד לבד למה לקנות ולהתחלק?? מה תרוויחי?
לא, זה הסופט.איפה אפשר לקנות את זה בכזה מחיר?, זה הדגם הזה?
צפה בקובץ המצורף 1836049
סופטמי יכול להסביר אחת ולתמיד מה ההבדל בין כל הדגמים של ביאמבה ומה מומלץ
אני לפני רכישה ורוצה לדעת
תודה!!!
זה לא כולל השוואה לדגם החדש
מאיפה זה?
כל הכבודסופט
מאיפה זה?
כי לי יש את פמפ פרו ויש מעבר בין מצבים באופן עצמאי ואוטומטי
וכן אפשר להעמיד את המשאבה לאחר השאיבה - היא עומדת מאוד יציב
מהאתר של ביאמבהכל הכבוד
מאיפה הבאת את זה?
ממה שהבנתי הדגם החדש זהה לפרו, בתוספת אפליקציה ועוד מיכל שהופך לבקבוק.זה לא כולל השוואה לדגם החדש
אני עם הסופט, ממש מרוצה.תכלס על איזה דגם אתם ממליצות??
מכירת משאבות ביאמבהשיווק מורשה.אחריות של החברה.מחירים הכי זולים בשוק!!!!ועכשיו יש מבצע על מבצע (לזמן מוגבל) על כל הדגמים!! במחירים שווים מאדדדד....
בנוסףעל כל המוצרים הנלווים.עד 35% הנחה
לפרטים: cayazmom שטרודל ג'ימייל וכו.
סליחה, טעות במייל (היה חסר h):הכתובת מייל לא נכון
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: -אליה-, מירר, א.מ.ב. ועוד 59 משתמשים62 //