שרה ישראלוב
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
יש לך המלצה כלשהיא?אני בהלם שיש נשים שעדיין משתמשות במשאבות של הדור הקודם ומתחברות לחוטים וצינורות ולא משתדרגות למשאבה לבישה. זה בערך כמו להתקשר מטלפון חוגה בעידן הפלאפונים...
יש לך המלצה כלשהיא?אני בהלם שיש נשים שעדיין משתמשות במשאבות של הדור הקודם ומתחברות לחוטים וצינורות ולא משתדרגות למשאבה לבישה. זה בערך כמו להתקשר מטלפון חוגה בעידן הפלאפונים...
ככל הידוע לי מכל מי שסביבי גם זה קצת יותר איטי המנוע קצת יותר חלש אבל אפשר לקנות דוצ זה מזרז אני קניתי אחד היה לי יקר וגם פחות נח ללבוש שתיים יחד.בעיקר מהירות וניידות נוחה...
ביאמבה או אחד החיקויים. אני קניתי מטמו ב60 ש"ח. זה כבר לא קיים שם.יש לך המלצה כלשהיא?
אז בעצם אמדה הייתה יותר מהירה אך לא ניידת ולבישה, וביאמבה ניידת ולבישה אך פחות מהירה, נכון?ככל הידוע לי מכל מי שסביבי גם זה קצת יותר איטי המנוע קצת יותר חלש אבל אפשר לקנות דוצ זה מזרז אני קניתי אחד היה לי יקר וגם פחות נח ללבוש שתיים יחד.
מבחינת ניידות זה וואו עולם אחר.
התכוונתי מה הצרכים- כי לשאיבה בלעדית במקום הנקה כל הארוחות או לפחות רובם משאבה לבישה לא מתאימה יש נשים שזה עלול להפחית להן כמויות
אבל לשאיבה או שתיים בעבודה זה אמור לעשות את העבודה
לצורך הענין באמדה הייתי שואבת 180 דוצ ב7-8 דק ובביאמבה כל צד 15 דק וגם זה לא תמיד הצליח 180 לפעמים פחות.
שמעתי מכמה יועצות הנקה שזה ממש לא מומלץאני בהלם שיש נשים שעדיין משתמשות במשאבות של הדור הקודם ומתחברות לחוטים וצינורות ולא משתדרגות למשאבה לבישה. זה בערך כמו להתקשר מטלפון חוגה בעידן הפלאפונים...
כשלוקחים מגמח מרתיחים חלקים לחמש דקות בסיר על האשגם לקחת מגמ"ח או מאישה אחרת לא מומלץ בכלל, יכול להעביר פטריות.
משאבה לבישה זה כמו הקישור הזה:אני בהלם שיש נשים שעדיין משתמשות במשאבות של הדור הקודם ומתחברות לחוטים וצינורות ולא משתדרגות למשאבה לבישה. זה בערך כמו להתקשר מטלפון חוגה בעידן הפלאפונים...
איך היא? טובה?אני במכבי וכעת רוצה לקנות משאבה ידנית
יש להם ארדו ידנית, משהי מכירה, ממליצה?
או שעדיף אוונט, אותה אין להם בבית מרקחת וזה לקנות במקום אחר במחיר מלא?
יש גם קישור של משאבת אוונט בעלי אקספרס, נראה לכם שזה מקורי?
![]()
PHILIPS AVENT einseitige automatische Milchpumpe, tragbar, intelligente Massage, Laktation, Blütenblatt-Massagepad, imitiert das Baby saugen - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אשמח לשאול אותך באישי.אחרי המון נסיונות ורכישות (יקרות!) ומאכזבות
מצאתי סופסוף את המושלמת
משאבה פצצתית, נעימה, שואבת המון ומהר, נטענת מהר
הגבירה לי כמויות, והיא גם יחסית קומפקטית ויפה
נקראת Zomee
אחרי שניסיתי קליניקר (לא הדואל פרו), אמדה, ביאמבה ובסוף עברתי לידני אוונט
הכל היה לי או לא נוח או לא שאב מספיק מהר/בכמות
אם יש למישהי שאלות - בשמחה
יכולה להצביע איזה מהם?אחרי המון נסיונות ורכישות (יקרות!) ומאכזבות
מצאתי סופסוף את המושלמת
נקראת Zomee
משאבה מסוג CliniCare Dual, ניתן לרכוש במחיר מסובסד בבתי המרקחת ברחבי הארץ של קופות החולים: מאוחדת, כללית, מכבי.מישהו יודע דרך איזה קופ"ח אפשר לקנות את משאבת החלב CliniCare Dual הדו צדדית?
shop.clinicare.co.il
יכולה לפרט על הזומי?אחרי המון נסיונות ורכישות (יקרות!) ומאכזבות
מצאתי סופסוף את המושלמת
נקראת Zomee
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //