משאבת חלב

• הוסף לסימניות
ידנית של אוונט מישהו יודע איפה הכי זול לקנות???????

• הוסף לסימניות
בזאר שטראוס עולה בסביבות ה-250

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בחסדי שמואל קניתי ב200.

• הוסף לסימניות
אמור להיות גמ"ח באזור סנהדריה הצורחבת והמחיר בסביבות המאה שקלים - ואין לי פרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
גמ"ח בגוש שמונים
140 ש"ח
הכי זול שאני מצאתי.

פרטים באישי - למי שצריכה
[אני מאמינה שהם לא מחפשים פירסומות]

• הוסף לסימניות
יש מחיר זהה באזור בני ברק? אני עוד מתלבטת בין אוונט למדלה (מיני אלקטריק)

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח ברח' אבן האזל, אם את מעוניינת שלחי לי בפרטי ואתן לך את השם. (נראה לי 140-150 ש"ח)

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכן, המשאבות במחיר 140 הן מהדגם הישן (עם ביספנול)

• הוסף לסימניות
עדיף לי מישהי עם חשבונית/ קבלה (לקבל החזר ממכבי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1010146:
יש גמ"ח ברח' אבן האזל, אם את מעוניינת שלחי לי בפרטי ואתן לך את השם. (נראה לי 140-150 ש"ח)

דיברתי איתם
והם כבר לא מוכרים
תודה רבה בכל אופן

• הוסף לסימניות
למה לא חשמלית? אוונט הוא טוב בשביל לשאוב פעם ביום אבל לתינוק פג לשאוב כל 3 שעות הידיים שלי נשברו מהאוונט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1010382:
למה לא חשמלית? אוונט הוא טוב בשביל לשאוב פעם ביום אבל לתינוק פג לשאוב כל 3 שעות הידיים שלי נשברו מהאוונט...

אכן זה יותר עבור אלה שחוזרות לעבודה וצריכות משהו קטן... ללא תלות בבטריות/ חשמל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה