התייעצות משאיות השמחה- :(

• הוסף לסימניות
אם הייתם רואים את ההתקהלות סביב המשאית הייתם מבינים שהקורונה כבר הלכה מכאן מזמן
IMG_2493.JPG

• הוסף לסימניות
תשימו עד 10 תריסים
שעה וחצי
כן
בשמונה וחצי במיטה בחול המועד זה דבר הזוי מבחינתי
אני לא נכנסת לשאלה
אבל כן טיפלה התחשבות
אויש נוו השאלה באיזה גילאים הילדים. הפיצים שלי(6,4,1.5) כבר כמה לילות הולכים לישון בשעות הזויות וכן, רציתי להשכיב אותם היום מוקדם יחסית (8) והמשאית ממש הפריעה והעירה את התינוק שער עד עכשיו...
זה שאצלך הולכים לישון בחול המועד בשעות מאוחרות זה לא אומר שאצל אחרים זה ככה, ועיר צעירה עם הרבה תינוקות וילדים קטנים צריכה להתחשב בתושביה (ואצלינו בשכונה אין כמעט ילדים בוגרים שיכולים להנות..רוב השכונה זה ילדים קטנטנים)
ובכלל השנה חול המועד מגיע אחרי תקופת סגר ארוכה ואצלנו ספציפית כמו אצל רבים - תקופת סגר שהגיעה אחרי תקופת בידוד שהגיעה אחרי חופש גדול שהגיע אחרי סגר....
אז כן, חול המועד או לא חול המועד - אני רוצה לישון!! וכל מי שמעיר לי את הילדים אני מקפידה עליו

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני גרה ברחוב קטן וצר בקצה העיקר. הלוואי שהמשאיות האלה היו מגיעות ומשמחות את הילדים כל יום ולא משנה השעה
אתמול הגיעה משאית אחת ונסעה ממש מהר שלא הספקנו להנות
היום בכלל לא היה ולא נראה שהוא יגיע לפה שוב כי אנחנו לא גרים ברחוב מרכזי

• הוסף לסימניות
תגידו מה שתגידו.. לא הגעתם לרמה של תגובה כזו

• הוסף לסימניות
כן! מעצבן אותי שכל דקה מישהו קובע לי איזה "מוזיקה" (אם אפשר לקרוא לרעש הזה ככה...) לשמוע עכשיו. פעם משאית שמחה, פעם השכנים ממול שהחליטו לשמח את כל הרחוב ולשים בוקסה ענקית בחלון, פעם כנר נחמד שחפר במוצ"ש עד 2 בלילה, והגרוע מכל "מרפסת בית השואבה"...
וזה עוד בלי לדבר על השעה המאוחרת והילדים שמתעוררים.
די! מי שרוצה לשמוח שישמיע לעצמו מוזיקה שהוא אוהב בתוך הבית (בווליום סביר עם חלונות סגורים) וירקוד עד כלות הנפש.

• הוסף לסימניות
בכסף הזה זה מספיק בדיוק לשתי שקל בהכל בשקל לכל משפחה:mad::mad:
רוצים?:p:p:p
כל עיריה משלמת ע"כ מליונים!!
(עירית ירושלים פירסמה שהקצתה לכך כמה מליונים)
2 משאיות כל יום בוקר וערב כפול 5 ימים.... תעשי את החשבון.

• הוסף לסימניות
כל עיריה משלמת ע"כ מליונים!!
(עירית ירושלים פירסמה שהקצתה לכך כמה מליונים)
2 משאיות כל יום בוקר וערב כפול 5 ימים.... תעשי את החשבון.
נכון
כמה מליונים בסהכ
ומתגוררים בה כ-927 אלף תושבים.

• הוסף לסימניות
1601927734159.png

לבינתיים ה'בעד' מוביל..

• הוסף לסימניות
כן! מעצבן אותי שכל דקה מישהו קובע לי איזה "מוזיקה" (אם אפשר לקרוא לרעש הזה ככה...) לשמוע עכשיו. פעם משאית שמחה, פעם השכנים ממול שהחליטו לשמח את כל הרחוב ולשים בוקסה ענקית בחלון, פעם כנר נחמד שחפר במוצ"ש עד 2 בלילה, והגרוע מכל "מרפסת בית השואבה"...
וזה עוד בלי לדבר על השעה המאוחרת והילדים שמתעוררים.
די! מי שרוצה לשמוח שישמיע לעצמו מוזיקה שהוא אוהב בתוך הבית (בווליום סביר עם חלונות סגורים) וירקוד עד כלות הנפש.
ומה כל שנה?

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי הכי בעד בעולם.
היום כשזה העיר לי את הילדים תשערו לבד מהי התשובה..
רוב הקהל בעד רק תעשו זאת בשעות הגיוניות: 10-1 ו4.3-6.3.
מעבר לזה זה פשוט גובל בגזל שינה ובפגיעה בהורים לילדים קטנים.
רחמיםםםם

• הוסף לסימניות
אצלנו עבר היום פעם ראשונה.
נוסעים בנסיעה איטית בלי לעצור.

האמת, היו לי דמעות בעיניים.
היה כל כך יפה ושמח. ופתאום עלה לי כל ה --- מה הפדסנו השנה.
איפה הימים שנ\היינו הולכים משמחה לשמחה
ומרגישים "סוכותתת".

אחרי 10 דקות הגיעה משאית נוספת (הראשונה יותר עממי, השניה יותר "היימיש")
והזמר הודיע כי הוא מפסיק ולילה טוב לכל הילדים כי כבר היו 50 איש ברחוב
(מפוזרים ממש, ירדו למשאית הראשונה ועדיין לא הספיקו לעלות הביתה)

האמת, כל הכבוד לו.

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי הכי בעד בעולם.
היום כשזה העיר לי את הילדים תשערו לבד מהי התשובה..
רוב הקהל בעד רק תעשו זאת בשעות הגיוניות: 10-1 ו4.3-6.3.
מעבר לזה זה פשוט גובל בגזל שינה ובפגיעה בהורים לילדים קטנים.
רחמיםםםם
אני אישית בעד, אבל אני מבין את כל אלו שהם נגד המשאיות.
בכו''א אני נסעתי אתמול מאחורי המשאית עם הילדים באוטו והם נהנו עד הגג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה