משבר נפשי סרגלי: שאלה במנגה

• הוסף לסימניות
היי לכולם!
משהו בצורות של מנגה נתקע לי.
אני מנסה ליצור מלבן והאופציה של המילוי לא נדלקת.
מה גם, כשאני עושה כבר מלבן, הקו נהיה בהיר ודהוי (אני חושדת שזה קשור זה בזה :) )
אם מישהו יודע את הפתרון
אשמח לשמוע, די בדחיפות.

רב תודות ויישר כוח עצום!
ים הצלחות
צפה בקובץ המצורף 318031

קבצים מצורפים

• שאלה 2.PNG
    KB 86.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
את על שכבת וקטור לייר. ותגדילי גודל מברשת.

• הוסף לסימניות
גם בשכבה רגילה זה תקוע.

• הוסף לסימניות
אולי לעשות revert. הוא יאפס את הנתונים לכלי הזה.ואם עדיין זה לא עובד אז יש בעיה בשכבות או משו כזה

• הוסף לסימניות
תודה.
פתאום שמתי לב שבאמת עמדתי על שכבה ווקטורית, גם כשחשבתי שלא:eek:

סורי על ההטרדה.

תודות על העזרה!

• הוסף לסימניות
אני אומנם לא מבינה כלום בתוכנה הזו ספציפית אבל אהבתי את 'האדון' ההוא האדום........
רואים שהאיור זה משהו אצלכם בדם.....
(ות'אמת שגם אצלי- למרות שאני בפורום של הצילום ולא הזה....)

• הוסף לסימניות
תודות!

נהנתי לקרוא.

חג שמח וים הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה