דרוש מידע משבר שהתרחש בעגלת סטוקי

• הוסף לסימניות
יש לכם/היתה לכם/הכרתם אולי עגלת סטוקי?
למה? כי ללא כל הודעה מוקדמת אני מגלה שעגלת הסטוקי שלנו שבורה, היינו, החלק שבו מתחברים הגלגלים הקדמיים והאחוריים לא נקלק וננעל כשפותחים את העגלה, אני רואה שם חתיכת מתכת עם שני חורים [ולא כל כך זכור לי שראיתי אותה תמיד, אולי היא התנתקה ממקומה והגיע לשם וזה שורש התקלה? אתם כן רואים אותה שם?] שאמורים להיכנס בהם שני פינים שנמצאים בחלק של המוט העולה, אבל משום מה זה לא קורה, היינו, הפינים ההם לא נקלקים וננעלים על המתכת ההיא, וכל הדבר הזה לא כל כך מתאים לנו, אז, אנשים, מישהו מכיר/יודע/נתקל/מבין/יכול לעזור/לעודד? תודההההההה
ללא שם.png

• הוסף לסימניות
יש לכם/היתה לכם/הכרתם אולי עגלת סטוקי?
למה? כי ללא כל הודעה מוקדמת אני מגלה שעגלת הסטוקי שלנו שבורה, היינו, החלק שבו מתחברים הגלגלים הקדמיים והאחוריים לא נקלק וננעל כשפותחים את העגלה, אני רואה שם חתיכת מתכת עם שני חורים [ולא כל כך זכור לי שראיתי אותה תמיד, אולי היא התנתקה ממקומה והגיע לשם וזה שורש התקלה? אתם כן רואים אותה שם?] שאמורים להיכנס בהם שני פינים שנמצאים בחלק של המוט העולה, אבל משום מה זה לא קורה, היינו, הפינים ההם לא נקלקים וננעלים על המתכת ההיא, וכל הדבר הזה לא כל כך מתאים לנו, אז, אנשים, מישהו מכיר/יודע/נתקל/מבין/יכול לעזור/לעודד? תודההההההה
צפה בקובץ המצורף 1128256
אולי תעלי תמונה יותר קרובה של מה שנשבר

• הוסף לסימניות
היי בני אדם, הבעיה בעינה עומדת, היינו, היא לא נפתרה עדיין!

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו אין שינוי בעמדתנו כי נדרשת עזרתכם. חן חן!!

• הוסף לסימניות
לי יש וגם לי זה נשבר
יש להם שירות לקוחות
לקחתי לשם ותיקנו

• הוסף לסימניות
תודה קודם כל. מה זה לשם?
למרכז השירות שלהם. בזמנו זה היה בנתניה (זה קרה לפני איזה 7 שנים)
רואה עכשיו שזה עבר לשירות של סגל
שירות לקוחות – ימים א'-ה' בין השעות 09:00-15:00.
טלפון 1-700-700-753
מייל – <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נשמח לעמוד לשירותכם ולענות על כל שאלה גם באתר האינטרנט של החברה בכתובת: www.segalbaby.co.il.
תנסי להתקשר לשאול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה