משגע אותי!!!

• הוסף לסימניות
:confused::confused::confused::confused:
התוכנה הזאת של הורדת סרטים מהאינטרנט משגעת אותי.(אינטרנט דאונלוד מנג'ר)
אני לא מצליחה לבטל אותה, לא להסיר אותה מהתוספים (כי היא לא כתובה שם בכלל) ולא בתוכנה של הסרת תוכנות. אז איך אני כן מבטלת אותה????

• הוסף לסימניות
תנסי להת'ין מחדש ואז להסיר עם ריבו

• הוסף לסימניות
להוריד את התוכנה שוב מאתר היצרן

לאחמ"כ לנסות להתקין אותה בדרך כלל אם התוכנה מותקנת הוא יעשה פעולה הפוכה של הסרת התוכנה ואם לא הותקן טוב וכו אז יתקין שוב ואז יופיע לכם בהסרת תוכנות וכו

יש תוכנה מעולה בשם ריבו להסרת תוכנות לגמרי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אכפת לך להעלות את ריבו?
זה משבש לי את כל המחשב, המקלדת הכל.
וזה נראה לי התקין את זה שוב.

• הוסף לסימניות
אין לי וזה לא קריטי

תסירי בלוח הבקרה

• הוסף לסימניות
תודה. הסרתי. וזה עדיין לא הוסר. ( יש לי את זה בשולחן עבודה עדיין).
תוכנה נדבקת.

• הוסף לסימניות
יש לי את ריבו. לא כתוב שם את התוכנה. מה הספור שלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frog;1794148:
יש לי את ריבו. לא כתוב שם את התוכנה. מה הספור שלה?
עשית הסרה אז לא רואים את התוכנה.
תעשו התקנה מחדש ואז הסרה עם ריבו.

• הוסף לסימניות
מה עושים עם זה? רק לוחצים???

• הוסף לסימניות
מה שפרסומון העלה כן

• הוסף לסימניות
אבל היא עובדת לי כרגיל.
היא נמצאת על שולחן העבודה כאילו לא הסרתי אותה.אבל בתוכנת ההסרה היא לא נמאת. ולא בלוח הבקרה.
מה התוכנה של פרסומון עושה? מסירה אותה? אצלי היא לא הסירה.
תודה לכל מי שעונה.
(פשוט המקלדת כל כמה דקות נתקעת מאז שהתקנתי את התוכנה, ואני גם לא אוהבת את צורת ההורדה שלה.)

• הוסף לסימניות
תנסי להתקין מחדש והסרה עם רבו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frog;1794247:
אבל היא עובדת לי כרגיל.
היא נמצאת על שולחן העבודה כאילו לא הסרתי אותה.אבל בתוכנת ההסרה היא לא נמאת. ולא בלוח הבקרה.
מה התוכנה של פרסומון עושה? מסירה אותה? אצלי היא לא הסירה.
תודה לכל מי שעונה.
(פשוט המקלדת כל כמה דקות נתקעת מאז שהתקנתי את התוכנה, ואני גם לא אוהבת את צורת ההורדה שלה.)

אם זה על השולחן העבודה שלך תלחוץ לחיצה ימיני פתח מיקום קובץ ותעלה הניווט של התיקייה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה