- הוסף לסימניות
בבקשה:אם זה לגריעותא אז אולי ג'קי תתרגם את זה יותר טוב ( אני לא מבין בכלל צרפתית סורי )
Seminaire des lèves-tôt
chers donateurs, soyez généreux
בבקשה:אם זה לגריעותא אז אולי ג'קי תתרגם את זה יותר טוב ( אני לא מבין בכלל צרפתית סורי )
סיקרנתם, שניכם.בבקשה:
Seminaire des lèves-tôt
chers donateurs, soyez généreux
אתה טוניסיאי ?סיקרנתם, שניכם.
כדובר השפה, תוכל לתרגם במדוייק את הטקסט לעברית?
אמממ... לא. למה?אתה טוניסיאי ?
מאיפה אצלך הצרפתית צדיקאמממ... לא. למה?
אין לי ידע בצרפתית.מאיפה אצלך הצרפתית צדיק
אין לי על מה להפגע חמודון.אין לי ידע בצרפתית.
(וכנראה יאסרו עליי להכנס לצרפת, לאחר פרסום הגעציל, שמכיל בתוכו השקפת עולם מאוד אנטי-צרפתית. ג'קי ירחי, זה לא אישי!!!...)
אממ...אין לי על מה להפגע חמודון.
זה התרגום. לא מתרגמים מילה במילה. לא יפה.אממ...
נדבר אחרי שתקרא את הספר. ממש ניסיתי להעליב את אזרחי צרפת...
תכלס' - תוכל לתת לנו תרגום מדוייק של הטקסט ליד התרנגולת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים