יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
הורדתי מייפיינט כהמלצתכם ובאמת נהנתי מריבו המברשות ומהממשק הנוח, תודה
למה להיות שלילי?נכתב ע"י bekki;883069:סתם כך....
ספר לנו על ההשראה בדרך ליצירה...
מישו עצבן אותך הערב???
איבדת אמון בעולם???![]()
זה שם של חיה, או שאת מתכוונת לגבה?נכתב ע"י RacheliArt;883594:זה ה-ה-חדגבה בהתגלמותו...
חתול אנושי לא מפחיד בכלל..נכתב ע"י חיוך;883611:אותי מזעזע לראות בן אדם כחתולה/כלב/ וכדו'
סוג של רגישות אנושית.
נכתב ע"י קקטוס;883572:למה להיות שלילי?
היש אופטימי ממני?
זה לא נראה לכם הגיוני?
נכתב ע"י bekki;883661:אתה באמת משדר 'אופטימיות זהירה' בציורים...
לא שהם לא מענינים,הם מאתגרים. אבל אם כבר אופטימיות- חסר לי כאן פרוותיות ,יש הרבה מידי 'צמר פלדה'.
הא,
מה אתה אומר?
נכתב ע"י קקטוס;883856:אין קשר בין פרוותיות לאופטימיות, אני למשל שם אטמי אוזנים כל פעם שאשתי משמיעה לילדים את 'השפן הקטן'.. ומי שאמר ריאליסטי? אולי עדיף להשתמש בביטוי סוריאליסטי, ובכל מקרה של ספק, ישנה ויקיפדיה.. ו..תודה על קבלת הפנים
נכתב ע"י bekki;883864:שכנעת אותי!!!
ובהקשר לקבלת הפנים,
sorry!
התכוונו [הניקים ואנוכי]שהיא תצא יותר חמה!!![הבלונים נשארו בטרמינל 3]
יש לך עבודות מאד מיוחדות ולא שגרתיות
אין מה לקחת אישית., אני ממש אוהב את התגובות המבקרות וזה התמריץ שלי לפרסם דברים, לא הייתי מפרסם אם הייתי רואה שיש כאן עדר של כלבי דש-בורד שמנענעים בראש בכל במפר...נכתב ע"י חיוך;883882:כן, אהבתי מה שהעלית תחת הניק הקודם שלך...
מה שבטוח שצריך להתרגל...
ואותי ספציפית אל תיקח אישית מידי... אני סוג איך אומרים - very sensitive - - -
אז ברוך הבא
!
אני בטוחה שיהיה לנו מענין לראות את העבודות שלך, ושיהיה לך מה ללמוד גם ממה שחברי הפורום מעלים... (לא אני)
לילה טוב!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים