משהו השתבש בווינדוס 10

• הוסף לסימניות
מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. הטכנאי סידר לי שיהיה לי שולחן עבודה נורמלי וגם התחל רגיל. (אני לא מצליחה להסתדר רק עם אפליקציות)
לא יודעת מה קרה אבל פתאום הכל השתבש. ההתחל השתנה על כל המסך ואי אפשר לגשת לשולחן העבודה.
כל הסמלים שהיו בצד שמאל למטה (ליד השעון) נעלמו. אני לא יכולה לפתוח תוכנות! לא מוצאת אותם!
ניסיתי בהגדרות מפה לשם
לא מצליחה להעיף את המסך התחל בשום צורה.
איך מחזירים את ההגדרות לקדמותן? (לא מצליחה גם להגיע לשחזור מערכת)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הפעלה מחדש של המחשב אמור לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
10 פעמים הפעלה מחדש ולא עזר...

• הוסף לסימניות
שיחזור מערכת לזמן שלפני הבעיה.

• הוסף לסימניות
את יכולה לצלם מסך בדרך כלשהי כדי שנוכלל להבין ?

• הוסף לסימניות
ככה נראה המחשב כשמדליקים אותו.
אין אפשרות למזער חלונות (כל חלון נפתח על כל המסך, אפילו החלון של העלאת קבצים לפרוג)
אין אפשרות לגשת לתוכנות שמעבר לשורת המשימות
כל פעולה נעשית דרך שורת המשימות
ובפרט שאני עובדת על מסך 27 ורגילה למזער חלונות ולשים אותם בחצי מסך, כעת אין לי אפשרות. נורא ואיום.
זה נראה כאילו עדכון של ווינדוס 10 סופר מודרני, אבל מה, רק לי? ולמה לא שאלו אותי קודם...
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 143.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 67.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא נותן לי לצאת ממצב טאבלט

קבצים מצורפים

• תמונה2.png
    KB 65.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זה גירסת 1607

ניכנס להגדרות בית שורת המשימות הפעל או בטל סמלי מערכת ושם נעשה את מרכז הפעולות פעיל
ואז ליד השעון יהיה לנו את הסמל שלו
ושם יהיה לנו אפשרות לבטל ולהחזיר טאבלט

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לניק דודכהן שהשתלט לי על המחשב ופתר לי את הבעיה במקצועיות ובמהירות!
יישר כח! ושבת שלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה