עזרה משהו השתנה בפריפיק?

• הוסף לסימניות
נכנסתי עם חשבון חינמי וירד רגיל. צריך לבדוק שלא מסומן בכוכב

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד מוקאפ או כל דבר אחר מגדירה שזה
יהיה חינמי ולא נותן להוריד , השתנה משהו בהגדרות אצלם..
תודה.

פריפיק חינמי הוא מוגבל ל10 הורדות ביום
אולי עברת את המכסה של ההורדות?

• הוסף לסימניות
פריפיק חינמי הוא מוגבל ל10 הורדות ביום
אולי עברת את המכסה של ההורדות?
כנראה שכן..
כי כל דבר שאני בוחרת מופיע לי שזה פרימיום
והגדרתי שיהיה חינמי

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מושג מדוע אין לי אפשרות להוריד קבצים בפריפיק???
אני מנויה לפרימיום כבר כמה ימים ופתאום הם לא מאפשרים לי להוריד......
האם זה קרה לכם???

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מושג מדוע אין לי אפשרות להוריד קבצים בפריפיק???
אני מנויה לפרימיום כבר כמה ימים ופתאום הם לא מאפשרים לי להוריד......
האם זה קרה לכם???
הורדת מכמה מחשבים שונים?

• הוסף לסימניות
לא.
אבל האמת שעכשיו הצלחתי, לאחר יומיים של נסיונות.....
מוזר.
תודה על הרצון!!

• הוסף לסימניות
בדיוק בגלל זה עשיתי מנוי.
ולפני כן התחברתי מכמה חשבונות מייל (שלי, של בעלי, אולי עוד אחד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה