לי יש בצבע הזה:מחפשת מאד לראות מטבח בצבע 413 ו 410... B או T
יש משהי שאפשר לראות אצלה באזור ירושלים?
לי יש מטבח 410B ו-413B, גרה בירושלים.מחפשת מאד לראות מטבח בצבע 413 ו 410... B או T
יש משהי שאפשר לראות אצלה באזור ירושלים?
אין לי פרטי תכתבי מייל ואני אכתוב לך... תודה רבה!לי יש מטבח 410B ו-413B, גרה בירושלים.
את יכולה ליצור קשר בפרטי.
גם לי אין, ולא רוצה לכתוב כאן.אין לי פרטי תכתבי מייל ואני אכתוב לך... תודה רבה!
pessyschגם לי אין, ולא רוצה לכתוב כאן.
את יכולה לכתוב את שלך - אעתיק מיד, ותוכלי למחוק.
אני זמינה כאן ב-20 דקות הקרובות.
תודה רבה!
אפשר ללכת לראות אצלה?זה T
והלקוחה ממש מרוצה.צפה בקובץ המצורף 2081574
באשדוד.אפשר ללכת לראות אצלה?
היא גרה באזור ירושלים?
האם הכוונה ששל 413 אבט של פורמקס הוא יותר מחוספס?ואם אני רוצה חלק ממש יש לפורמקס משהו בגוון הזה ?מה המשמעות של מרקמים שונים על הנראות?
אני רוצה לעשות ספריה עם 413 של אבט בשילוב עץ כהה מסורק ,האם ללכת על T/B זה בסלון ,האם פרקטי עם בית של ילדים.כל הארון פורמיקה (413T), דלתות אמצעיות צבע בתנור, נראה מדהים! ומתנקה מעולה........
צפה בקובץ המצורף 1606540
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים