משהו חדש מגיע לאינדיזיין...

• הוסף לסימניות
זה פשוט מטורף
מתי תלמד את התג
ותעשה לנו חיים קלים עם תוספים וסקריפטים

• הוסף לסימניות
זה פשוט מטורף
מתי תלמד את התג
ותעשה לנו חיים קלים עם תוספים וסקריפטים

אני קצת מפחד מהתגובות שיגיעו עכשיו -
אבל לא נראה לי עתיד בתג. והבן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לך עתיד ענק
למה אתה קובע
ולפי מה אתה קובע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו!!
תוסף ענק
למי שצריך את זה, זו ממש מהפכה!

אני צריך להראות את זה למישהו, שרק מלראות את זה יתעלף מיד...
כמה כסף וזמן יקר היה יכול לחסוך. פשוט אין מילים.
לראות ולהתפעם.

• הוסף לסימניות
אתה מוכשר ברמות
מזל טוב על התוסף
וברכות לישראל הגאון!

• הוסף לסימניות
וואו!
מזל טוב. לך, לעולם!

• הוסף לסימניות
עתיד בתג יכול להיות בהחלט.

אבל עתיד ענק - רק באינדיזיין -
כמו שאמרו פה לפני, הוא צריך פשוט להצטרף למפתחים של אינדיזיין...

ולהמשיך לפתח את אינדיזיין, לכלל ישראל, ולנו המעמדים בפרט.
ו... בע"ה שתג תישאר בבחינת MS-DOS נוסטלגי, ותו לא... (זה השלב של המכות?)

• הוסף לסימניות
האם אינדיזיין הוא המקום הנכון לערוך את הטקסט? דבר ראשון שלימדו אותי זה שאת העריכה עושים לפני שמכניסים לתוכנת העימוד.
עקרונית נכון
אבל אם התוכנה עושה לך עבודה כזו, למה לותר עליה
אותו דבר לגבי כל מיני חיפושים והחלפות של GREP שמאד מקילים על העבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה