תנו לי ביקורת משהו חדש נולד/קצת כבוד לעברית

• הוסף לסימניות
הענין הזה מתבשל לי בבטן כבר זמן מה, התחשק לי לוגו בעברית!
אני יודעת שהלוגו שלי (הקודם) היה מקסים. (קרידט ל @יעל האלופה!)
וגם לי קשה להפרד ממנו...
אבל אני נעה קדימה, ומרגיש לי נכון לכבד את עצמי כישראלית חפה מכל שמץ של אמריקה.
אז הנה הלוגו החדש שלי באדיבות שלמה לרר המוכשר והסבלני
את הלוגו תציג לכם המתוקה בעולם, אביטל:
ירחמוקטן.jpg
לבמוקטן.jpg
מוקטןIMG_3503מעובד.jpg
IMG_3643מעובד מוקטן.jpg
IMG_3551מעובד-מוקטן.jpg

• הוסף לסימניות
תמונות קסומות כהרגלך.
והלוגו - משו מיוחד!!!

• הוסף לסימניות
התמונות מהממות כהרגלך:)
הכל נקי בעין, רך ועדין עם מלא טעם

לגבי הלוגו, כל הכבוד על העברית, זה באמת הרבה יותר מיוחד ומשלנו,
עם זה לא איבד את ה"יוקרה" של האנגלית, להפך זה רק שיבח את זה.

רק הערה קטנה על הלוגו: העיטור/ קשקוש ידני מאחורי התמונות וגם 2 הקוים ליד המילה צלמת לא קריאים בחתימה על תמונות. אז ללוגו באלבום זה בסדר אבל אם את שמה את זה על תמונות שלך זה צריך התאמה לענ"ד

• הוסף לסימניות
התמונות מהממות כהרגלך:)
הכל נקי בעין, רך ועדין עם מלא טעם

לגבי הלוגו, כל הכבוד על העברית, זה באמת הרבה יותר מיוחד ומשלנו,
עם זה לא איבד את ה"יוקרה" של האנגלית, להפך זה רק שיבח את זה.

רק הערה קטנה על הלוגו: העיטור/ קשקוש ידני מאחורי התמונות וגם 2 הקוים ליד המילה צלמת לא קריאים בחתימה על תמונות. אז ללוגו באלבום זה בסדר אבל אם את שמה את זה על תמונות שלך זה צריך התאמה לענ"ד

תודה ! משמח לשמוע כזה משוב.. נראה לך שכדאי להדגיש את הקוים האלו?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לוגו מוקפד ומיוחד
משרת את המטרה מקסים
אוהבת שנשארת עם אותו גוון ובו חידשת..

• הוסף לסימניות
כן, או לחזק את הקוים או עדיף להעמיד את הלוגו במנח שונה לחתימה על תמונות.
עכשיו כשאני רואה את הלוגו בגדול, אז כן, הרבההה מידי דברים מתפספסים:
לא רואים את הקיווקוו של הפסים ליד המילה צלמת, לא רואים את הקו הלבן (החור) של האותיות למעלה, ממש לא מבינים שהקשקוש מאחורה זה האותיות של השם שלך, וגם המילה צלמת קצת נבלעת.
באותיות עבריות זה אתגר גדול יותר כי הם מלאות זויות חדות ושפיצים, לעומת לועזיות שהם עגולות יותר וזורמות.
קיצור בשביל לוגו להדפיס על אלבומים זה סבבה,
בשביל חתימה על תמונות (שזה לרוב גם קטן וגם רקע צבעוני/משתנה) אנחנו נחפש שהלוגו יהיה פשוט מודגש והכי חשוב קריא.
את יכולה לפנות אלי באישי להסבר מפורט יותר, בשמחה

• הוסף לסימניות
יעל - מדהים
כבר מזה זמן אני קוראת שלטים באנגלית שוברת שיניים ומנסה להבין
למה ? למה נתפסנו לאנגלית??
כל הכבוד מקווה שאת רק הראשונה
וכולנו אחרייך!
והתמונות - ליגה בינלאומית.

• הוסף לסימניות
תתחדשי על הלוגו היפה! והתמונות יפהפיות!!

גם אצלי העניין הזה ממש נוגע (בתור אחת עם לוגו בעברית כבר מעל שלוש שנים.. ;) )
אם יורשה לי לקפוץ על האשכול ולהאיר עוד משהו...בקשר לאלבומים.
שמלאים כיתובים באנגלית...:rolleyes: כאילו הילד\הילדה מסתכלים באלבום ואמורים לפענח את כל המשפטים באנגלית..
לעניות דעתי, כיף לקרוא ולהבין מה שכתוב. האלבומים אצלי למשל הכל כיתובים בעברית, זה קצת לשבור את הראש בעיצוב, אבל משתלם לגמרי. ממליצה לכם לנסות גם!
ויעל @יעל אייזיקוביץ , סליחה על הפלישה הלא חוקית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה