- הוסף לסימניות
מאתמול בלילה נהיה בסדר,גם לי זה קרה רק בקבוצה אחת
כנראה שהם עכשיו עובדים על כל החסימות, ושלא יוכלו להכנס לצאט חסום בכלל- מעריכה מאד!
ולכן קורה תקלות והם מסדרים
מאתמול בלילה נהיה בסדר,גם לי זה קרה רק בקבוצה אחת
גם אנחנו לא מעונינים שאנשים שקוראים לנו "גטו" יקבלו מקום בינינושלא מעוניינים לחזור לגטו
כיהודי אני יודע שאני צריך את הסינון המקסימליתודה רבה לנטפרי שעושים "עבודת קודש" ודואגים לחסום כל שטות
שבגללם שמעתי על כמה אנשים שעזבו את החסימה לגמרי
כי נשבר להם
אז אולי אם היו עושים מסלול יותר פתוח עבור אנשים שלא מעוניינים לחזור לגטו היו יותר אנשים עם חסימה היום
הרבה צפיות בסרטים וסדרות נחסכו בזכותם
אז נטפרי אשמים לכל הבעיות של אנשים הזויים שמאשימים את כל העולם בתאוות שלהם?תודה רבה לנטפרי שעושים "עבודת קודש" ודואגים לחסום כל שטות
כי נשבר להם
אז אולי אם היו עושים מסלול יותר פתוח עבור אנשים שלא מעוניינים לחזור לגטו היו יותר אנשים עם חסימה היום
בדיוק בשביל זה הקימו את נטפרימי שכותב את זה חי בעולם משלו
נכון שמי שירצה יכולמי שכותב את זה חי בעולם משלו ולא יודע באמת איך דברים עובדים מי שירצה יכול להעביר גם באונקי או כמו שחכם אחד הגיב פה לעבור לבלי חסימה וכל מה שהוא יוכל להגיע בזכות זה עוון עליו
מי שלא מבין את זה מתכחש למציאות!מי שכותב את זה חי בעולם משלו ולא יודע באמת איך דברים עובדים מי שירצה יכול להעביר גם באונקי או כמו שחכם אחד הגיב פה לעבור לבלי חסימה וכל מה שהוא יוכל להגיע בזכות זה עוון עליו
משפט הזוי שמגיע מאנשים שלא יודעים לקחת אחריות על הבחירות שלהם!!אז אולי אם היו עושים מסלול יותר פתוח עבור אנשים שלא מעוניינים לחזור לגטו היו יותר אנשים עם חסימה היום
תודה רבה לנטפרי שעושים "עבודת קודש" ודואגים לחסום כל שטות
כי נשבר להם
למה נראה שאתה מגיב כדיי להתסיסמי שכותב את זה חי בעולם משלו ולא יודע באמת איך דברים עובדים מי שירצה יכול להעביר גם באונקי או כמו שחכם אחד הגיב פה לעבור לבלי חסימה וכל מה שהוא יוכל להגיע בזכות זה עוון עליו
נכון מאדהמציאות היא שהיו רבים וטובים שהצ'אטים היו המקור היחיד לכל השטויות האלה.
מי שכותב את זה חי בעולם משלו ולא יודע באמת איך דברים עובדים מי שירצה יכול להעביר גם באונקי או כמו שחכם אחד הגיב פה לעבור לבלי חסימה וכל מה שהוא יוכל להגיע בזכות זה עוון עליו
מסכימה עם @האם לעבוד מהבית?עכשיו אני מבין שזה נובע מתמימות
זה ברור,הדיון הוא חסימות צאטים בנטפרי
באמת חבל שלא קראת את התגובות של ראשית האשכולזה ברור,
אבל לא שמעתי שנחסם אף צ'אט בלי סיבה מוצדקת........
ולא, אני לא נאיבי, אני מכיר כמה צ'אטים שנחסמו וטוב מאד שכך...........
הנושאים החמים