משהו חמוד, בלי כותרת..

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון?:)

אחים.PNG

• הוסף לסימניות
הילדים שלי חייבים לראות את זה
ממיס ושובה לב

• הוסף לסימניות
חמוד מאד!
קצת בלונים פורחים וכד' לא יזיקו...

• הוסף לסימניות
הילדים שלי חייבים לראות את זה
ממיס ושובה לב

תגובה שכיף לקבל...תודה!

חמוד מאד!
קצת בלונים פורחים וכד' לא יזיקו...

תודה:)

ואני דווקא אוהבת את זה נקי ככה.. אבל מענין, מה דעת הקהל?
מה אומרים? חסר רקע?

• הוסף לסימניות
לא מאוד קריטי, רקע של צבע בסיסי מאחוריהם היה יכול לשדרג
את האותיות הפורחות עדיף היה לענ''ד לעשות בגוונים של אור חם ובוהק ולא על בסיס הפלטה הקרה של הדמויות

• הוסף לסימניות
את האותיות הפורחות עדיף היה לענ''ד לעשות בגוונים של אור חם ובוהק ולא על בסיס הפלטה הקרה של הדמויות

יש בזה משהו.. אני אנסה באמת.

כותרת -
חברותא.

חני

חחח חמוד:)

עוד רעיון שהציעו לי "בן חמש (חודשים...) למקרא"

• הוסף לסימניות

משהו כזה?
אני ממש שמחה עם כל הערה והצעת שיפור אז מה דעתכם עכשיו?
אותיות2.PNG

• הוסף לסימניות
מקסים יותר!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מביע יותר. למרות שהיה משהו יותר תמים בציור הראשון. אולי ההבהרה של האותיות תעשה את זה באמת.

• הוסף לסימניות
מביע יותר. למרות שהיה משהו יותר תמים בציור הראשון. אולי ההבהרה של האותיות תעשה את זה באמת.

ככה?

ואני לא סתם מנסה הרבה, להתאים רקע זה תמיד מאתגר בשבילי.
יש לכם אולי טיפים או מדריכים בנושא?

אחיםבהיר.PNG

• הוסף לסימניות
ציור יפה מאוד!
אהבתי אץ הבניה של הדמויות.

הפריע לי שהאינק הכללי של הציור הוא א'
ושל הפנים והידיים ב'
צריך להחליט על רמת ניגודיות אחידה בין האינק לצבע לאורך כל הציור.

חוץ מזה, מיוחד!
ים הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה